Main Content

Ronaldo vs. Bale! Kto postúpi do finále EURA 2016?

utorok, 5. júl 2016 13:00 | Autor: Martin Gregor

Ronaldo vs. Bale! Kto postúpi do finále EURA 2016?
Ronaldo vs. Bale! Kto postúpi do finále EURA 2016? | zdroj: © TASR

Portugalsko, Wales, Nemecko a Francúzsko! V nedeľu večer spoznáme z tejto štvorice nového európskeho šampióna. Kto ním bude?

Využite širokú ponuku LIVE stávokna semifinálové duely EURA 2016 v Tipsporte a vystrieľajte si skvelé výhry!

Prvý semifinálový súboj postaví proti sebe dve hviezdy Realu Madrid – Ronalda a Balea. Walesania patria medzi najväčšie prekvapenia turnaja a potrápili už nejedného favorita. Rozprávať o tom by vedeli Belgičania, ktorých naposledy sfúkli 3:1. Naopak, Portugalci na šampionáte ani raz po 90 minútach nevyhrali, rovnako tiež neprehrali. Dočkajú sa prvej výhry práve teraz?

Najväčšia tipérska komunita je voči Portugalsku skeptická, keďže víťazstvo Walesu predpokladá viac ako 40% jej členov. Rovnako to vidí aj stratég nedvva, ktorý sa nebál naložiť na víťazstvo Baleovcov cez 60 € pri kurze 3,95. Necháte sa inšpirovať?

Nemenej zaujímavé bude aj druhé semifinálové meranie síl, v ktorom budú proti sebe bojovať Nemci s  Francúzmi. V tomto prípade je viac ako 60% borcov z komunity naklonených na nerozhodný výsledok. S odlišným tipom ale prichádza vycho, ktorý verí, že Nemecko zvíťazí a vyradí domácich s kurzom 2,90. Ktoré celky posuniete do veľkého finále majstrovstiev Európy vy?

Pre všetkých tipérov Tipsportu je k EURU 2016 pripravená bohatá kurzová ponuka, v ktorej si každý určite niečo nájde. Nie ste ešte zaregistrovaný v Tipsporte? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!