Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.7.)

utorok, 5. júl 2016 11:38 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (5.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Tréner José Mourinho je presvedčený, že prinúti k návratu na Old Trafford záložníka Paula Pogbu z Juventusu Turín. Klub je vraj pripravený za Pogbu ponúknuť rekordnú prestupovú čiastku blížiacu sa 100 miliónom libier. (mirror)

ARSENAL: Arsenal je ochotný útočníkovi Alvaro Moratovi z Realu Madrid ponúknuť plat vo výške 144 tisíc libier týždenne. (express)

LIVERPOOL a CRYSTAL PALACE: Londýnsky Crystal Palace sa nenechal odradiť a za útočníka Christiana Bentekeho teraz podal novú ponuku. Najprv nepochodili s 25 miliónmi libier, teraz sa má jednať o základ vo výške 27 miliónov a rad bonusov, ktoré môžu prestupovú čiastku vyniesť až na 31,5 miliónov britskej meny. (thisisanfield)

LIVERPOOL: Kariéru v Liverpoole môže plnohodnotne začať srbský talent Marko Grujić, ktorý dostal od britských úradov pracovné povolenie. Grujić sa stal kmeňovým futbalistom Reds už v januári, no zvyšok uplynulej sezóny ešte strávil na hosťovaní v Crvenej Zvezde. (liverpoolfc)

MANCHESTER CITY: Jason Denayer zavŕšil belgické ťažanie európskym šampionátom a po skončení dovolenky sa zrejme opäť nepripojí k tímu Manchestru City. Odtiaľ vlani hosťoval v Galatasaray Istanbul a podľa tureckých médií sa do rovnakého klubu vydá znova. (transfermarkt)

WEST HAM: Jedna z hviezd minulej sezóny Premier League - krídelník Michail Antonio bude aj naďalej pokračovať vo West Hame. S kladivármi totiž podpísal zmluvu až do roku 2020. (talksport)

STOKE CITY: Zdalo sa už takmer isté, že sa záložník Nani bude sťahovať z tureckého Fenerbahçe do Valencie. Avšak asistent manažéra Stoke City Mark Bowen pre rádio BBC potvrdil, že ešte stále môže Portugalčan zamieriť do najvyššej anglickej ligy, z ktorej minulý rok odišiel práve do Istanbulu. (bbc.com)

MIDDLESBROUGH: Už tretiu posilu pre nadchádzajúci ročník medzi anglickou elitou predstavil nováčik z Middlesbrough. Z talianskej Atalanty prichádza Marten de Roon, ktorý má anglicky klub stáť zhruba 12 miliónov eur.  (bbc.com)