Main Content

Mareka Hamšíka spájajú s prestupom do ďalšieho nemeckého veľkoklubu

pondelok, 4. júl 2016 12:34 | Autor: Filip Chudý

Mareka Hamšíka spájajú s prestupom do ďalšieho nemeckého veľkoklubu
Mareka Hamšíka spájajú s prestupom do ďalšieho nemeckého veľkoklubu | zdroj: © TASR

Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík sa najnovšie spája s prestupom do ďalšieho nemeckého veľkoklubu. Po Bayerne Mníchov sa ho teraz zrejme pokúsi kúpiť iný tamojší veľkoklub.

Nemecké média sa dnes zaplnili správami o tom, že o Mareka Hamšíka sa zaujíma Borussia Dortmund. Tá totiž hľadá náhradu za Henrika Mchitarjana, ktorý prestúpil do Manchestru United. A hoci má Dortmund aktuálne po menšom výpredaji plnú klubovú kasu, nemecké média tiež upozorňujú na to, že Hamšík bude pre ňu zrejme až príliš drahý. Dortmund má údajne záujem aj o Nacera Chadliho, Maria Götzeho a Andrého Schürrleho, čo sú údajne reálnejšie ciele pre Borussiu ako Hamšík.

O nášho reprezentanta sa ale zaujíma viac popredných európskych klubov. Spomínal sa tiež Bayern Mníchov, aj preto sa jeho odchod do nemeckej klubovej dvojky nejaví ako veľmi reálny, zvlášť, keď aj v Neapole si zahrá Ligu majstrov.

No každý záujem takéhoto špičkového klubu o slovenského reprezentanta poteší. O Hamšíka má mať aktuálne údajne najväčší záujem Chelsea a Liverpool, ktoré majú zaňho ponúkať 45 miliónov eur. Hamšík zároveň rokuje s Neapolom o novej zmluve, pričom ak sa s vedením SSC nedohodne, zrejme už toto leto príde k prestupu.