Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.7.)

pondelok, 4. júl 2016 11:57 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (4.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Nigérijský útočník Ahmed Musa sa presunie na Britské ostrovy a dotiahne k úspešnému koncu rokovania s majstrovským Leicestrom. Túto informáciu prezradil jeho súčasný kouč v CSKA Moskva Leonid Sluckij. (skysports)

ARSENAL: Arsenal potvrdil príchod Takuma Asana. Ten sa ku Gunners sťahuje zo Sanfrecce Hiroshima. Detaily transferu ani jedna strana neuviedla. (theguardian)

MANCHESTER CITY: Pep Guardiola od novej sezóny povedie Manchester City, kde mu bude pomáhať tiež Mikel Arteta. Ten nedávno oznámil koniec aktívnej hráčskej kariéry a stal sa asistentom španielskeho manažéra u Citizens. (skysports)

MANCHESTER CITY: Tréner Pep Guardiola chce do Manchestru City priviesť veľkých a drahých hráčov. Údajne má záujem o Luisa Suáreza z Barcelony a Toniho Kroosa z Realu Madrid. Uruguajský útočník má však cenu asi 85 miliónov libier, nemecký stredopoliar 63 miliónov. (espnfc)

MANCHESTER CITY: Na rozdiel od predošlých olympijských turnajov tento rok kluby nie sú povinné prepustiť svojich hráčov. K takémuto kroku sa teraz uchýlil aj Manchester City v otázke Kelechiho Iheanacha. Ten bol začlenený do predbežnej 35-člennej nominácie Nigérie, ale klub ho chce mať po ruke pre celú letnú prípravu. (espnfc)

TOTTENHAM: O brankára Huga Llorisa z Tottenhamu vraj javí záujem španielsky Real Madrid. (90min.com)

LIVERPOOL: Axel Witsel by sa nakoniec mohol sťahovať do Liverpoolu. Ten sa podľa posledných správ sa záujmom o stredopoliara Zenitu Petrohrad pripojil k mestskému rivalovi Evertonu. Ten svoj záujem deklaroval už skôr. (liverpoolecho)

CHELSEA: Nemanja Matić by sa mohol sťahovať do Talianska. Podľa informácií talianskych médií má o srbského záložníka Chelsea záujem Juventus, ktorý chce Blues ponúknuť 20 miliónov eur. (weaintgotnohistory)

CHELSEA: Kalida Koulibaly by sa mal stať posilou Chelsea. Tá sa podľa posledných správ dohodla na prestupe francúzskeho obrancu s Neapolom, ktorý by mal zinkasovať takmer 36 miliónov eur. (metro)

SWANSEA: Swansea si chce poistiť Gylfiho Sigurdssona. Ten je s waleským klubom viazaný do roku 2018, Klub sa však aj s ohľadom na dobré výkony islandského stredopoliara na majstrovstvách Európy chystá svojej opore ponúknuť predĺženie spolupráce. (transfermarkt)