Main Content

Arsenal podpísal zmluvu s japonským útočníkom. Wenger sa vyjadril k Vardymu i ďalším posilám

nedeľa, 3. júl 2016 13:05 | Autor: TASR

Arsenal podpísal zmluvu s japonským útočníkom. Wenger sa vyjadril k Vardymu i ďalším posilám
Arsenal podpísal zmluvu s japonským útočníkom. Wenger sa vyjadril k Vardymu i ďalším posilám | zdroj: © TASR

Londýn 3. júla (TASR) - Arsene Wenger sa otvorene vyjadril k zotrvaniu Vardyho v Leicesteri a čo-to prezradil aj o možných nových tvárach v Londýne. Arsenal taktiež podpísal zmluvu s japonským útočníkom.

Anglický futbalový klub Arsenal Londýn podpísal zmluvu s japonským útočníkom Takumom Asanom. Dvadsaťjedenročný hráč Sanfrecce Hirošima, ktorý päťkrát obliekol reprezentačný dres, sa pripojí ku "kanonierom" po absolvovaní lekárskych vyšetrení a vybavení úradných formalít. "Asano je nádejou pre budúcnosť klubu. Tešíme sa na jeho napredovanie v priebehu najbližších rokov," povedal podľa agentúry AP tréner londýnskeho klubu Arsene Wenger.

Francúzsky lodivod sa vyjadril aj k neúspešnému pokusu o zisk kanoniera Jamieho Vardyho z Leicesteru City: „Rozhodol sa ostať v Leicesteri City a prajem mu veľa šťastia. Má 29 rokov, rozhodol sa zotrvať v súčasnom tíme a mali by sme to rešpektovať," povedal pre theguardian.com

Wenger sa zároveň vyjadril k prípadnému príchodu ďalšieho hráča "líšok" N'Golovi Kantému: „Kanté je v hľadáčiku viacerých klubov. Hráva na pozícii, kde máme dostatok hráčov, uvidíme, čo sa stane v najbližších dvoch-troch týždňoch.