Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.7.)

nedeľa, 3. júl 2016 11:15 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (3.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY & EVERTON: Citizens stále nevzdali boj o obrancu Johna Stonesa. Ponúkajú 50 miliónov libier a dotiahnuť to chcú tak, aby obranca stihol predsezónnu prípravu. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Borussia Dortmund súhlasí s ponukou z Old Trafford a Henrikh Mchitaryan mení zamestnávateľa. Ide o čiastku 26 miliónov libier. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Reči o odchode Ryana Giggsa neboli fámami a Walesan skutočne odchádza. Po spolupráci s Davidom Moyesom a Louisom van Gaalom si ho José Mourinho do trénerského tímu nevybral. (Express)

LIVERPOOL: Na Anfield Road privítali posilu zo Schalke 04, Joela Matipa, ktorý sa pripravuje na Premier League: „Musím popracovať na svojom tele. Toto je iná liga a hráč v nej musí byť fyzicky silný. Aj Bundesliga je však kvalitná liga a som dostatočne dobrý, aby som tu hral.“ (Skysports)

EVERTON: Anglickú ligu by mohol začať spoznávať belgický záložník Axel Witsel. Futbalistu Zenitu Petrohrad lanária The Toffees za 30 miliónov libier a týždenný plat 100 tisíc. (Daily Star)

SOUTHAMPTON: Stredopoliar Jake Flanigan nastupoval len za rezervný tím, ale nová sezóna prinesie väčšiu výzvu. Podpísal ročný kontrakt a vo veku 20 rokov je čas predrať sa do A-tímu. (klubový web)

BURNLEY: 23-ročný obranca Michael Keane sa stane najlepšie plateným hráčom v histórii klubu. Vedenie pristúpilo k takýmto rokovaniam, pretože ho nechce pustiť do Leicesteru. (Metro)

WEST HAM & CRYSTAL PALACE: Turné v Spojených štátoch absolvujú Kladivári bez Jamesa Tomkinsa. Dôvodom sú rokovania o prestupe do Selhurst Parku. (Skysports)

WEST BROMWICH: Predčasne končí u WBA brankár Anders Lindegaard. Dánska posila z Manchestru United nedostávala priestor v zápasoch, a tak si nájde nový klub. (Skysports)