Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.7.)

sobota, 2. júl 2016 11:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (2.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Dlhšie avizovaný odchod Martína Demichelisa z Manchestru je realitou. Argentínsky stopér tu stihol odohrať 106 stretnutí a sťahuje sa do americkej MLS. (Reuters)

MANCHESTER UNITED: Oficiálne predstavený bol Zlatan Ibrahimovic, ako nová posila Červených diablov. „Som potešený z toho, že sa pripájam k Manchestru United a teším sa na zápasy Premier League.“ vyhlásil na tlačovej konferencii. (klubový web)

ARSENAL: Zaujímavé rokovania čakajú po Eure obrancu Laurenta Koscielneho. Jeho výkony si všimol Bayern Mníchov a pokúsi sa ho získať do svojich radov. (Metro)

CHELSEA: Snahu odísť prejavil útočník Diego Costa. Ten sa v ostatnej sezóne trafil len 12krát a rád by sa vrátil do Atlética Madrid. To však musí ponúknuť Chelsea 40 miliónov libier. (Daily Star)

CHELSEA: Dvaja futbalistu končia u The Blues. 34-ročný brankár Marco Amelia nedostane novú zmluvy a je voľným hráčom. Alexandre Pato sa po hosťovaní vracia do Corinthians. (Skysports)

EVERTON: Potvrdené je meno nového brankára Karameliek. Je ňou Holanďan Maarten Stekelenburg, ktorý anglické prostredie okúsil už vo farbách Fulhamu a Southamptonu. (BBC)

WATFORD: Troy Deeney Sršňov neopustí a namiesto toho podpíše predĺženie kontraktu. 28-ročný útočník je teraz zaviazaný do leta 2021. (Skysprots)

BOURNEMOUTH: Nový kontrakt do konca sezóny 2019/20 dostal útočník Callum Wilson. Rozbehnuté dva roky v klube teda môže v budúcnosti rozširovať. (Guardian)

SUNDERLAND: Svoju futbalovú kariéru bude Steven Fletcher rozvíjať v Sheffielde Wednesday. 29-ročný útočník posilní celok, ktorému postup medzi elitu ušiel vo finále baráže proti Hullu City. (BBC)

HULL CITY: Tigre naďalej počítajú so službami stredopoliara Toma Huddlestona. Štvornásobný reprezentant Anglicka je v Hulle od roku 2013 a zdrží sa minimálne ďalšie dva roky. (Daily Mail)