Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.7.)

piatok, 1. júl 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Britský bulvár tvrdí, že Arséne Wenger odmietne všetky ponuky, pretože sa už pripravuje na pozíciu reprezentačného trénera Anglicka. Iné zdroje uvádzajú, že sa pokúsi s FA dohodnúť ešte minimálne ročný odklad. (Telegraph)

MANCHESTER CITY: 25-ročný záložník Aaron Mooy opúšťa rodnú Austráliu a pôsobiť bude na Etihad Stadium. Pre futbalistu Melbourne City pôjde o druhý anglický angažmán. (Skysports)

MANCHESTER UNITED: Prácu pre Josého Mourinha legendárny Ryan Giggs odmietol a klub opustí. Na hráčskej úrovni v ňom strávil 29 rokov, po ktorých prešiel do trénerského tímu. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Prestup Zlatana Ibrahimovica k United bol verejným tajomstvom a včera ho potvrdil aj sám Švéd. Formality budú dotiahnuté v najbližších dňoch. (ESPN)

CHELSEA: Nezhody s trénerom brankárov môžu byť dôvodom odchodu Thibauta Courtoisa. Londýnčania pristúpia k tomuto kroku, pokiaľ niekto ponúkne 60 miliónov libier. (Goal)

LIVERPOOL & WATFORD: Útočník Jerome Sinclair odohral v A-tíme Liverpoolu iba 5 zápasov a sťahuje sa k The Hornets. Trinásty tím uplynulej sezóny si ho zaviazal do leta 2021. (Mirror)

CRYSTAL PALACE: Horúcou témou bol gólman Steve Mandanda, ktorý nakoniec prestupuje do Londýna. U Orlov absolvoval zdravotnú prehliadku a prechádza k ním ako voľný hráč. (Talksport.com)

BOURNEMOUTH: Materský Le Havre AC opustil 20-ročný útočník Lys Mousset a kontrakt podpísal s The Cherries. V ostatnej sezóne sa v 2. francúzskej lige predviedol 14 gólmi. (Skysports)

BOURNEMOUTH: 26-ročný krídelník Matt Ritchie zmení zamestnávateľa a pôsobiť bude v druhej lige. Reprezentant Škótska sa čoskoro upíše Newcastle. (BBC)