Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.6.)

štvrtok, 30. jún 2016 10:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (30.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Krajný obranca Pablo Zabaleta pravdepodobne opustí Manchester a okúsi taliansky futbal. Jeho zamestnávateľ sa uskromní a prijme ponuku AS na 2,5 milióna libier. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Španielsko už na Eure nehrá, čo dáva priestor dotiahnuť príchod útočníka Nolita zo Celty Vigo. Najčerstvejšie správy hovoria, že sa to podarí za 13,8 milióna libier. (Skysports)

LIVERPOOL: Kroky slovenského reprezentanta Martina Škrtela mieria do Turecka. Prezident Fenerbahce označil jeho príchod za „takmer hotový“, hoci prestupová čiastka ostáva utajená. (Skysports)

LEICESTER CITY: Vedenie potvrdilo, že od 1. júla pribudne 18-ročná posila. Je ňou Raúl Uche Rubio, forward Raya Vallecano, kde doteraz pôsobil v rezervnom tíme. (Leicester City)

CHELSEA & BOURNEMOUTH: Počas sezóny 2016/17 bude Nathan Aké opäť len hosťovať. Holandský zadák The Blues si zahrá na Dean Court. (Guardian)

EVERTON: Hosťovanie z Fulhamu v Southamptone zotrvaním u Svätcov neskončilo, no Maarten Stekelenburg možno zamieri do svojho tretieho anglického celku. Záujem javia The Toffees. (Mirror)

NEWCASTLE & CRYSTAL PALACE: Zmluvné podmienky Dwighta Gaylea v Newcastle sú dohodnuté a 25-ročný útočník musí absolvovať už len zdravotnú prehliadku. (BBC)

NEWCASTLE & CRYSTAL PALACE: Výkupná klauzula 13 miliónov libier pomôže Androsovi Townsendovi vrátiť sa do najvyššej súťaže. Od zostupujúcich The Magpies prejde k The Eagles. (Mirror)

NEWCASTLE & MIDDLESBROUGH: Straky plánujú zmenu brankára a príde Matz Sels z Gentu. 28-ročný Tim Krul sa v takom prípade presunie do M'Bora. (Daily Star)

WEST BROMWICH: Zmluvu na ďalšie dva roky podpísal 30-ročný záložník James Morrison. V uplynulej sezóne bol pri 18 ligových vystúpeniach svojho tímu. (Express)

PREMIER LEAGUE: Výraznú zmenu plánuje spraviť anglická FA. Ako reakciu na neúspechy národného tímu zavedie v domácej súťaži zimnú prestávku. (Skysports)