Main Content

Škrtel mal vulgárne vynadať Kloppovi. Všetko vysvetlil v liste

štvrtok, 30. jún 2016 09:43 | Autor: Martin Gregor

Škrtel mal vulgárne vynadať Kloppovi. Všetko vysvetlil v liste
Škrtel mal vulgárne vynadať Kloppovi. Všetko vysvetlil v liste | zdroj: © TASR

Martin Škrtel sa včera chtiac-nechtiac dostal do pozornosti slovenských aj anglických médii. A veľmi zlým spôsobom. Na sociálnej sieti Instagram mal vulgárnymi slovami uraziť trénera Liverpoolu Jurgena Kloppa.

Média si všimli komunikáciu oficiálneho účtu Martina Škrtela na Instagrame pri fotografii na konte uživateľa „pharellski”. Ten ku fotke, na ktorej je v objatí s kapitánom našej reprezentácie, napísal okrem „Škrťo je veľký pán“ aj hashtag s veľavravným „#KloppJeKKT!“ k čomu sa z Škrtelovho účtu objavila reakcia „Ten posledný # je top!“. Média to pochopili tak, že Škrtel zdieľa rovnaký názor.

Novinári na to reagovali veľmi pohotovo a okrem slovenského internetu sa urážka na adresu Kloppa rýchlo dostala aj na titulky anglických športových médii. Podrobne sa tomu venovali na portáloch metro.co.uk, thisisanfield.com, 101greatgoals.com, liverpoolecho.co.uk či goal.com. Prakticky každý fanúšik anglickej Premier League bol okamžite v obraze.

Martin Škrtel však celú situáciu rýchlo vysvetlil, pričom zvolil najjednoduchší spôsob – na svojom Instagrame umiestnil vysvetľujúci krátky text: ,,Veľmi ma mrzí táto situácia a to, čo odznelo pod mojim menom. Môj profil spravuje v týchto dňoch, kedy som bol veľm vyťažený, môj dobrý známy. Ten sa zrejme nechal uniesť a neuvedomil si, aký dopad môžu mať takéto vyjadrenia. Samozrejme s jeho názormi nesúhlasím. Martin Škrtel, 29.6.2016, Trenčín.“

❗️❗️❗️EXPLANATION❗️❗️❗️

Fotka uverejnená používateľom Martin Skrtel official (@martin37skrtel),



Či už Škrtel píše pravdu, alebo nie, zdá sa, že mnoho fanúšikov mu podľa ich reakcii k tomuto textu na Instagrame neverí. Je takmer isté, že práve tento incident definitívne uzavrel pôsobenie nášho reprezentanta na Anfield Road.