Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.6.)

streda, 29. jún 2016 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (29.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Zmena trénera a nespokojnosť s minulou sezónou povedú k poupraveniu kádra. John Obi Mikel chce v takom prípade odísť skôr ako bude neskoro a svoju budúcnosť už rieši s vedením. (calciomercato.com)

LEICESTER CITY: Rokovania o príchode záložníka Nampalysa Mendyho viedli k úspešnému koncu. Nice súhlasilo s čiastkou 16 miliónov eur a Francúz sa zaviaže na štyri roky. (Daily Star)

SOUTHAMPTON: St. Mary's Stadium opustil Sadio Mane a treba nájsť náhradu. Za Ahmeda Musu, 13-gólového strelca CSKA Moskva, už odišla ponuka vo výške 25 miliónov libier. (TalkSport)

SWANSEA CITY: Zaujímavá možnosť sa naskytla Bafetimbimu Gomisovi. Ten by sa po dvoch rokoch mohol vrátiť do Francúzska. Pôbosil by však v drese Olympique Marseille. (Talksport)

CRYSTAL PALACE: Útočník Michy Batshuayi je jednou nohou v Londýne. Marseille by si v prípade uskotočnenia prestupu zarobilo 38 miliónov eur. (Independent)

HULL CITY: Útočné rady má počas leta posilniť Paraguajčan Raúl Bobadilla. Nováčik Premier League vedie pokročile rokovania s jeho aktuálnym zamestnávateľom, FC Augsburg. (Mirror)

BURNLEY: 36-ročný brankár Paul Robinson prišiel k The Clarets v zime. Veľa priestoru vo svätyni síce nedostal, no napriek tomu sa dohodol na spolupráci aj pre sezónu 2016/17. (BBC)

ANGLICKO: Výbuch v zápase s Islandom viedol k rezignácii Roya Hodgsona. Trénerom reprezentácie by sa mohol stať Gareth Southgate, ktorý vedie 21-ku, ale aj cudzinec. V druhom prípade sa špekulovalo o Josém Mourinhovi a Arsénovi Wengerovi. (Guardian)