Main Content

Ronaldova matka sa vyjadrila k možnosti návratu CR7 do Manchestru

nedeľa, 1. máj 2016 11:24 | Autor: Timotej Gašper

Ronaldova matka sa vyjadrila k možnosti návratu CR7 do Manchestru
Ronaldova matka sa vyjadrila k možnosti návratu CR7 do Manchestru | zdroj: © TASR

Trojnásobný víťaz Zlatej lopty a najväčšia hviezda Realu Madrid sa podľa slov jeho matky nechystá vrátiť do Anglicka ale naopak zakončiť svoju kariéru v hlavnom meste Španielska.

„Je šťastný v Reale a nemá v pláne odchádzať, rád by tu aj ukončil kariéru!“ Aj takéto vyjadrenia sa nachádzajú v najnovšej autobiografii matky Cristiana Ronalda, Dolores Aveiro. Príbeh CR7 začal na ostrove Madeira, a ako už všetci isto vedia, pokračoval hviezdnymi rokmi v Sportingu Lisabon, Manchestri United a posledné roky v Reale Madrid.

Víťaz mnohých klubových aj individuálnych ocenení odohral v drese Realu Madrid od roku 2009 už 344 zápasov, počas ktorých strelil rekordných 360 gólov, ku ktormý pridal aj 115 asistencií.

Od minulého roka sa však začalo špekulovať o návrate Ronalda na Old Trafford, keďže jeho verejnú lásku k anglickému veľkoklubu doplnili aj klubové rozpory s vedením či nesúhlas s trénerom Benitézom. Ďalšou možnosťou bol PSG, s ktorého šéfom, šejkom Nasserom Al-Khelaifim, sa portugalský útočník stretol aby prejednali potencionálne prestupové podmienky.

Nedávno však asi najviac mediálne známa „futbalová matka“, Dolores Aveiro, uviedla situáciu jej 31ročného syna na pravú mieru. „Cristiano je osobnosť, ktorá chce stále dosiahnuť viac a viac. Mentálne je veľmi silný a nikdy sa nevzdáva. Nechce odísť z Madridu. Real je preňho veľmi dôležitý a on je tu šťastný. Plánuje tu aj ukončiť kariéru.“

Ak by sa už po niekoľký krát postavil futbalový svet na hlavu a CR7 by sa skutočne vrátil do milovaného United, jednalo by sa o nepochybne najväčší návrat v celej športovej histórií. Jeho realizácia je však veľmi málo pravdepodobná.