Main Content

Real pôjde do bitky proti City bez najväčších hviezd

piatok, 22. apríl 2016 13:12 | Autor: Timotej Gašper

Real pôjde do bitky proti City bez najväčších hviezd
Real pôjde do bitky proti City bez najväčších hviezd | zdroj: © TASR

Už budúci utorok štartuje veľkolepé semifinále Ligy majstrov a ako prví proti sebe nastúpia Real Madrid a Manchester City. Španielsky gigant však zrejme nebude môcť rátať so svojimi najväčšími ofenzívnymi hviezdami, čo dáva Angličanom veľkú šancu na úspech.

Real Madrid zažíva veľmi zaujímavú sezónu. Od nestabilných výkonov a hráčskych protestoch pod Benitézom až po veľmi tesné vyradenie Wolfsburgu vo štvrťfinále Ligy majstrov. No po nastolení „Zidane režimu“ a násobnom zakopnutí Barcelony sú Pusinky opäť spať v hre o triumf ako v domácej lige, tak aj v Lige majstrov.

V utorok sa „Los Blancos“ predstavia na Etihad Stadium, kde budú čeliť prepracovanej taktike Manuela Pellegriniho a útočným rošádam pod taktovkou Kevina de Bruyneho či Sergia Aguera. Citizens boli po vylosovaní svojho súpera takmer okamžite odpisovaní na vypadnutie, no po pár dňoch vyzerá zrazu všetko inak.

Pred pár dňami bolo ohlásené nejasné zranenie waleského čarodejníka Garetha Balea, ktorý sa vraj dlhšie sťažoval na bolesti chrbta a víkendový golf tomu určite nepomohol. Pozitívna správa pre Real však je, že sa vrátil do tímového tréningu a jeho štart v zápase Ligy majstrov nie je úplne vylúčený (hoci pravdepodobnejšie je, že bude na striedačke).

Odvčera je však Real v oveľa väčších problémoch. Zo zápasu proti Villarrealu totižto odkrýval sám Cristiano Ronaldo. Podľa najnovších správ ide o zranenie či preťaženie zadného stehenného svalu na pravej nohe, ktoré ho vyradí z hry nielen cez týždeň v Lige majstrov, ale pravdepodobne aj v ďalších stretnutiach.

Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP.