Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.4.)

utorok, 12. apríl 2016 11:44 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Leicester si zabezpečil účasť v budúcom ročníku Ligy majstrov a jeho vedenie už začína uvažovať o posilách pre budúci ročník. Jedného hráča si anglický celok vytipoval v Taliansku. Do jeho hľadáčika sa dostal záložník Fiorentiny Josip Iličić. (101greatgoals.com)

LEICESTER CITY: S úspechom Leicestru prichádzajú pre fanúšikov okrem dobrých pocitov aj tie zmiešané. Jedná sa hlavne o ceny lístkov na posledný domáci zápas Leicestru. Viacerí fanúšikovia sa sťažujú, že aj keď sú držiteľmi zlatých a strieborných fan kariet, tak k lístkom sa nedostali. Na internete sa dokonca mali objaviť dva lístky v súhrnnej cene neuveriteľných 15 tisíc libier. (bbc.co.uk)

MANCHESTER CITY: Vincent Kompany by mal stihnúť odvetné štvrťfinálové stretnutie Ligy majstrov proti Paris Saint-Germain. Kapitán Manchestru City so spoluhráčmi už absolvoval tréning. (dailymail.co.uk)

ARSENAL: Arsenal by mohol posilniť Rodrigo Bentancur. Iba 18-ročný stredopoliar Bocy Juniors je podľa informácií z Britských ostrovov londýnskym klubom ostro sledovaný. (espnfc.com)

MANCHESTER UNITED: Wayne Rooney sa po dvojmesačnej pauze zavinenej zranením kolena vrátil na trávniky. Útočník Manchestru United nastúpil za rezervný tím proti Middlesbrough a na ihrisku vydržal šesťdesiat minút. (espnfc.com)

CHELSEA: John Terry si bude musieť počkať na svoj návrat do zostavy Chelsea. Anglický obranca má problémy s achilovkov,pričom  prišiel o posledné dva duely a mimo hry bude ešte dva až tri týždne. (transfermarkt.de)

NEWCASTLE UNITED: Víkend plný nepríjemnosti zažil Daryl Janmaat. Obranca Newcastlu United bol u prehry svojho tímu v Southamptone a v prvej polovici si navyše privodil svalové zranenie, kvôli ktorému bol striedaný. V šatni si následne holandský futbalista chcel uľaviť a udrel rukou do steny, pričom si zlomil prsty. (dailymail.co.uk)

PREMIER LEAGUE: Granit Xhaka je spájaný s odchodom z Borussie Mönchengladbach. Záujem o služby perspektívneho stredopoliara majú predovšetkým anglické kluby. Nemci už stanovili cenu, za ktorú budú ochotní reprezentanta Švajčiarska uvoľniť. Prípadný záujemca si musí pripraviť až 32 miliónov libier. (thisisanfield.com)