Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.4.)

pondelok, 11. apríl 2016 13:21 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER: Leicester samozrejme myslí len na majstrovský titul, avšak históriu už prepíše tak ako tak. Prehra Manchestru United mu definitívne zaručila vstupenku do budúceho ročníka milionárskej Ligy majstrov. (espnfc.com)

TOTTENHAM: Harry Kane výnimočne nedokončil zápas Tottenhamu, no železný muž londýnskeho celku však zrejme zo zostavy nevypadne ani na jedno stretnutie. O tejto skutočnosti ubezpečil fanúšikov samotný tréner Spurs. (transfermarkt.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Veľkú stratu utrpel Manchester United v 18-ročnom krajnom bekovi Fosu-Mensahovi. Ten v 68. minúte zápasu s Tottenhamom musel vinou zranenia striedať. Vážnosť zranenia zatiaľ nie je známa. (metro.co.uk)

LIVERPOOL: Daniel Sturridge v posledných mesiacoch trávi viac času na maródke ako na ihrisku a Liverpoolu údajne dochádza s útočníkom trpezlivosť. Sturridge tak má byť v lete k dispozícii a cenovkou vo výške 25 miliónov libier. (liverpoolecho.co.uk)

CHELSEA a WEST HAM: Alexandre Pato hosťuje z Corinthians v Chelsea. Po sezóne sa potom bude s istotou vracať do svojho bývalého pôsobiska, to by však nemuselo byť na dlho. Podľa posledných správ má o 26-ročného útočníka záujem konkurenčný West Ham United. (dailystar.co.uk)

STOKE CITY: André-Pierre Gignac sa dostal do hľadáčika Stoke City, ktoré si musí pripraviť väčší obndos, ak bude chcieť francúzskeho reprezentanta z mexického Tigres skutočne získať. Aktuálny zamestnávateľ skúseného útočníka od potencionálneho kupca požaduje čiastku vo výške 20 miliónov eur. (talksport.com)

NEWCASTLE: Len pol roka možno strávi v Newcastli Andros Townsend. Anglický záložník prišiel v zime z Tottenhamu a jeho aktuálny zamestnávateľ smeruje k zostupu z Premier League. Pokiaľ k pádu naozaj dôjde, je údajne Newcastle pripravený svojho hráča uvoľniť za osem miliónov libier. (transfermarkt.de)