Main Content

Snom nemeckého talentu je hrať za Barcelonu

nedeľa, 10. apríl 2016 13:20 | Autor: Jakub Vaverka

Snom nemeckého talentu je hrať za Barcelonu
Snom nemeckého talentu je hrať za Barcelonu | zdroj: © TASR

Leroy Sané patrí medzi najväčšie talenty nielen nemeckého futbalu, ale aj celkovo. Šikovný mladík hovoril o svojej budúcnosti a potvrdzuje, že jeho snom je hrať za FC Barcelona.

20-ročný rodák z nemeckého Essenu aktuálne oblieka dres Schalke 04, no očakáva sa, že tím z Gelsenkirchenu ho udrží už len rok, maximálne dva. Interes o reprezentanta Nemecka do 21 rokov je stále väčší. Denník Bild pred časom informoval, že hráča plánuje získať niekoľko tímov z Anglicka, spomínal sa aj Real Madrid.

Portál 101greatgoals.com cituje slová nemeckej hviezdičky, ktorá má jasno v tom, kde by chcela v budúcnosti hrávať: „Myslím si, že budúcu sezónu budem hrať v Schalke. Avšak, nejdem robiť žiadne tajnosti. Niekedy v budúcnosti by som chcel prestúpiť do zahraničia a obliekať dres väčšieho tímu ako je Schalke. Odkedy som bol malý chlapec je mojím vysnívaným tímom Barcelona.“

V súvislosti so Saném sa katalánsky gigant príliš nespomínal, no po posledných slovách jedného z najkvalitnejších mladíkov Bundesligy, možno úradujúci víťaz Ligy majstrov prehodnotí svoje prestupoví ciele. Sané v prebiehajúcom ročníku nastúpil na 36 oficiálnych zápasov, v ktorých sa mu podarilo skórovať šesťkrát a na rovnaký počet presných zásahov prihral svojím spoluhráčom. Aj napriek nízkemu veku má už na svojom konte aj jeden štart v A tíme nemeckej reprezentácie.