Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.4.)

nedeľa, 10. apríl 2016 09:56 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (10.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: AR Rím sa doteraz nevyjadril jasne, či si brankára Wojciecha Szczesneho plánuje ponechať. Ten by podľa slov agenta rád ostal a po sezóne sa do Londýna vrátiť nechce. (Express)

MANCHESTER CITY: Stretnutie Citizens s West Bromom opäť vynechal David Silva a novinárov zaujímalo, či pôjde pod nôž. Manuel Pellegrini však takéto informácie vyvrátil a verí v hráčovo skoré zotavenie. (Goal)

MANCHESTER CITY: Jubilejný zápas s poradovým číslom 200 odohral včera za Manchester City Sergio Agüero. Neostalo len pri štarte. V prvom polčase z penalty vyrovnal a Citizens nakoniec vyhrali 2:1. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY & LIVERPOOL: Marc-André ter Stegen je v súčasnosti často skloňovaným menom v Anglicku. Nespokojného brankára Barcelony plánujú uloviť v Manchestri aj Liverpoole. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Červení diabli javia záujem o 25-ročného obrancu Alexa Sandra, ktorý len počas leta prišiel do Juventusu. Predtým sme ho vídali v drese FC Porto. (Metro)

LEICESTER CITY: Líšky môžu očakávať ponuku 40 miliónov libier za alžírsku hviezdu Riyada Mahreza, ktorý sa v sezóne 2015/16 pýši 16 ligovými gólmi. (Marca)

TOTTENHAM: V Primera División si vyhliadli možnú posilu Spurs. Je ňou Sofiane Feghouli, ktorého odchod z Valencie je spomínaný už dlhšiu dobu. (Express)

NORWICH CITY: Včerajší zápas proti Crystal Palace sa pre obrancu Timma Kloseho skončil už 40. minúte. Po zranení kolena musel byť vynášaný na nosidlách a teraz čaká na detailnejšie správy. (ESPN)