Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.4.)

piatok, 8. apríl 2016 11:07 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (8.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Zranenia už netrápia Aarona Ramseyho a Mathieuho Flaminiho. Obaja sú pripravení na duel s West Hamom, no o ich prípadnom zaradení do zostavy sa rozhodne až pred samotným stretnutím. (Metro)

ARSENAL: Veľké zmeny počas leta plánuje aj francúzsky tím PSG, ktorý sa najnovšie zameral na Alexisa Sáncheza. Čiľan pôsobí v Anglicku od roku 2014. (Independent)

MANCHESTER CITY: Nespokojný brankár Barcelony, Marc-André ter Stegen mal podľa médií rokovať so Citizens o ďalšej spolupráci. Sám hráč však tieto reči poprel a tvrdí, že do Manchestru neprestúpi. (Goal)

LIVERPOOL: Posilu si The Reds vyhliadli v španielskej najvyššej súťaži. Ide o 26-ročného záložníka Daniela Pareja, ktorý vo Valencii hráva už štvrtú sezónu. (Express)

LIVERPOOL: Nádejný výsledok z bývalého pôsobiska Jürgena Kloppa si v Európskej lige odnáša Liverpool. Remíza 1:1 dáva veľkú nádej aj do odvety, ktorá sa hrá 14. apríla. Gól červených strelil Divock Origi. (BBC)

TOTTENHAM: Ocenenie „Hráč mesiaca Premier League“ potešilo forwarda Harryho Kanea. Ten skóroval proti Arsenalu a dvakrát proti Aston Ville a Bournemouthu, čo ho dostalo naspäť na prvú priečku medzi ligovými strelcami. (Daily Mail)

SOUTHAMPTON: Minimálne dva týždne si nezahrá Steven Davis. Dôvodom sú ľahšie zdravotné problémy, na základe čoho viaceré zdroje uvádzajú, že nenastúpi len zajtra proti Newcastle. (klubový web)

STOKE CITY: Stopercentne fit je po zranení chrbta Ryan Shawcross. V nedeľnom zápase na liverpoolskom Anfielde tak nebude svojmu tímu chýbať. Podobné správy sa týkajú aj Xherdana Shaqiriho, ktorý si už stihol zatrénovať a je zdravý. (Sports.Yahoo.com)

STOKE CITY: Defenzívny záložník Glenn Whelan bude nejaký čas svojmu tímu chýbať. Írskeho futbalistu k prvej tohtosezónnej absencii donúti bolesť chrbta. (Daily Mail)

WEST BROMWICH: Vedenie je spokojné s výkonmi WBA a Tony Pulis sa môže tešiť na novú zmluvu. Tá aktuálna sa končí už po sezóne, ktorú The Baggies zakončia zrejme v pokojnom strede. (Telegraph)