Main Content

Daniel Fonseca: Luis Suarez má psychické problémy

piatok, 8. apríl 2016 09:33 | Autor: Jakub Vaverka

Daniel Fonseca: Luis Suarez má psychické problémy
Daniel Fonseca: Luis Suarez má psychické problémy | zdroj: © TASR

Uruguajský útočník FC Barcelona Luis Suarez už neraz vo svojej kariére potvrdil, že patrí medzi problémových futbalistov. Slová bývalého uruguajského futbalistu Daniela Fonescu, ktoré uzreli svetlo sveta, sú však veľmi tvrdé.

Daniel Fonseca, bývalý uruguajský reprezentant, ktorý obliekal dresy talianskych celkov SSC Neapol, AS Rím či Juventusu Turín, sa pre Montecarlo TV ( cez denník Marca) veľmi kriticky vyjadril na adresu pravdepodobne najlepšieho uruguajského futbalistu súčasnosti. Spomínaný veterán sa podľa dostupných správ výrazne pričinil o hráčov odchod z Nacionalu do holandského Groningenu v roku 2006, ktorý El Pistolerovi otvoril dvere do Európy.

Fonseca bol vo svojom vyjadrení veľmi tvrdý: „Je ako dieťa, ktoré ukazuje, že má psychické problémy, to, samozrejme, vieme. Je to dôvod, prečo navštevuje psychológa, no tieto sedenia nemajú taký efekt, ako by očakával. Mal by možno zmeniť psychológa, alebo zájsť k psychiatrovi. S týmto chlapcom nie je niečo v poriadku, on s tým nebude súhlasiť, nebude to akceptovať, ale je to tak. Ja by som preferoval mať radšej priateľov, ktorí mi povedia pravdu namiesto lži.“

Luis Suarez rozhodne nie je dokonalý a nepatrí medzi futbalových gentlemanov, čomu nahrávajú jeho excesy z minulosti ako napríklad viaceré uhryznutia súperov či rasistický útok na Patricea Evru. Slová Daniela Fonsecu sú však vzhľadom na to, že v poslednom období je El Pistolero prakticky bezproblémový hráč a jeden z najlepších hrotových útočníkov na celom svete, príliš kritické a ofenzívne. Katalánsky kanonier sa k celej veci zatiaľ nevyjadril.