Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.4.)

štvrtok, 7. apríl 2016 07:44 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (7.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Včerajší zápas Ligy majstrov proti PSG odchytal aj vyliečený Joe Hart, ktorý sa zbavil problémov s lýtkovým svalom. Chýbal však Yaya Touré, ktorého vyradilo koleno. (BBC)

ARSENAL: Talentovaného 18-ročného stredopoliara si v AC Miláno vyhladli Kanonieri. Je ním Manuel Locatelli, ktorý sa v hlavnom tíme červeno-čiernych ešte nepredstavil. (Goal)

LIVERPOOL: Novinári informujú, že The Reds lanária do svojich radov slovinského záložníka Josipa Iličića. Prestup však nevyzerá príliš reálne. Vo Fiorentine má zmluvu do roku 2018, navyše v nedávnom rozhovore odmietol možnosť odchodu. (Metro)

LIVERPOOL: Špeciálny deň dnes čaká Jürgena Kloppa. Liverpoolčania totiž vo štvrťfinále Európskej ligy nastupujú proti Borussii Dortmund, jeho pôsobisku z rokov 2008 až 2015. (Guardian)

TOTTENHAM: Kvalitné výkony 22-ročného Erica Diera si všimol nemecký gigant, Bayern Mníchov. Ten sa, podľa zdrojov z Nemecka, pokúsi Angličana počas leta získať. (teamtalk.com)

TOTTENHAM: Zranené koleno je minulosťou pre dvoch hráčov Kohútov. Jan Vertonghen je pripravený vrátiť sa do obrany a fit je aj záložníka Erik Lamela. Oboch pravdepodobne uvidíme v nedeľu proti Manchestru United. (Mirror)

EVERTON: Dvaja európski záujemcovia sú pripravení zabojovať o Romela Lukaka, ktorý nedávno vyjadril túžbu hrávať v Champions League. Paris Saint-Germain plánuje ponúknuť 45 miliónov libier, ale zuby si brúsi aj Chelsea, ktorá by rada priviedla strateného syna. (Mirror)

NEWCASTLE: Operáciu potrhaných kolenných väzov absolvoval írsky brankár Rob Elliot. Teraz ho čaká dlhý pobyt na maródke a zmeškané EURO 2016. (Chronicle Live)

SUNDERLAND: Možnosť presunu z Francúzska do Anglicka sa naskytla útočníkovi Martinovi Braithwaitovi. Dán pôsobí v FC Toulouse, kam prišiel v roku 2013 z Esbjergu. (Daily Mail)