Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.4.)

streda, 6. apríl 2016 10:34 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (6.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Príchodom nového trénera, Antonia Conteho, ešte budúcnosť Johna Terryho uzatvorená nie je. 35-ročný stopér sa má s novým coachom v lete rokovať. Okrem toho sa spomína aj Conteho prvá posila, ktorou môže byť Gonzalo Higuaín z Neapola. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Anfield Road môže byť novým domovom krídelníka Lucasa Vázqueza. Ten doteraz za madridské „áčko“ odohral 24 zápasov a vyhliadol si ho Jürgen Klopp. (Express)

ARSENAL: Dvanásť gólov v rezerve potreboval Alex Iwobi na to, aby si vybojoval kontrakt s Kanoniermi. Trvať bude do leta 2021 s týždenným platom 30 tisíc libier. (Skysports)

MANCHESTER CITY: Obvineniu za stávkovanie na futbalové zápasy čelí Martín Demichelis. Argentínsky obranca síce netipoval výsledky zápasu, ktorého by bol účastníkom, ale hráči aj tréneri majú podobné aktivity zakázané pod hrozbou pokuty alebo zákazu činnosti. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Hneď dvaja navrátilci do zostavy sa hlásia do hry. Ashley Young doliečil trieslo, zatiaľ čo Phil Jones nemá problémy s členkom a zahral si v B-tíme. (Independent)

LEICESTER CITY: Rakúskeho obrancu Christiana Fuchsa láka život v spojených štátoch. S Líškami dodrží čerstvý trojročný kontrakt a po ňom je rozhodnutý odísť do MLS. (Goal)

ASTON VILLA: Grabrielovi Agbonlahorovi bude odpustená vodná fajka, ktorú si doprial na dovolenke v Dubaji a bol pri nej zachytený fotografmi. Vedenie mu žiaden ďalší trest neudelí a proti Bournemouthu môže hrať. (Skysports)

WEST HAM: Šiesty klub Premier League čaká zápas proti Arsenalu a do zostavy sa po zranení vracia stopér James Collins a Sam Byram. Okrem toho, hrať môže aj Cheikhou Kouyaté, proti ktorého červenej karte z duelu proti Crystal Palace Kladivárom vyšlo odvolanie. (Guardian)

WEST HAM & MANCHESTER UNITED: Zaujímavú posilu si Londýnčania vyhliadli na Old Trafford. Ide o Chrisa Smallinga, 26-ročného obrancu, ktorý v tejto sezóne odohral 28 z 31 odohraných ligových zápasov. (Goal)