Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.4.)

utorok, 5. apríl 2016 08:44 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (5.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Viaceré médiá prišli so špekuláciou o tom, že sa Londýnčania plánuju zbaviť útočníka Diega Costu. Ponúkli ho francúzskemu PSG, čo by navyše zvýšilo ich šance na príchod Edinsona Cavaniho. (ESPN)

MANCHESTER CITY: Informácie o Yayouvi Tourém sa opäť líšia. Najnovšie jeho agent vyhlásil, že 32-ročný záložník Manchester opustí a vyberie si niektorú z mnohých ponúk. Podľa agentových slov čakali príliš dlho, klub sľúbil predĺženie spolupráce, ale nič sa nestalo. (Daily Mail)

ARSENAL: Boje o majstrovský titul sú stále dramatické a Per Mertesacker nepochybuje o tom, kto bude úspešný. „Nie sme v inej súťaži, takže sa môžeme naplno sústrediť na ligu. Ideme zápas po zápase a ak vyhráme ostávajúce 4 stretnutia, naše šance sú vysoké.“ povedal v rozhovore nemecký bek. (Talksport)

MANCHESTER UNITED: Včera bolo možné na tréningu sledovať aj Luka Shawa. Jeho absencia trvala vyše pol roka a hoci sa od včera začal pripravovať, jeho štart do konca ligovej sezóny je nepravdepodobný. (Mirror)

MANCHESTER UNITED & EVERTON: Ross Barkley v aktuálnej sezóne odohral 30 zápasov s 8 nastrieľanými gólmi. Teraz sa píše o jeho prestupe k Červeným diablom a od budúceho ročníka môže bojovať v novom drese. (Daily Star)

LEICESTER CITY: Anglická liga sa možno dočká ďalšieho Slováka. Líšky prejavili záujem o obrancu Herthy Berlín, Petra Pekaríka, a v najbližších dňoch Nemcov oslovia ponukou. (Transfermarkt)

WEST HAM: Hoci sa hosťovanie Manuela Lanziniho zmenilo na tvralé zotrvanie v Upton Parku, ďalších hráčov už podobná budúcnosť nečaká. Alex Song, Emmanuel Emenike aj Victor Moses budú odoslaní do svojich kmeňových tímov. (Express)

BOURNEMOUTH: Najbližší mesiac sa do hry nepozrie útočník Benik Afobe. Dôvodom je zranenie stehenného svalu, pre ktoré nehral ani proti Manchestru City. (klubový web)

WEST BROMWICH: Remízu so Sunderlandom 0:0 sledoval Stéphane Sessegnon len z tribúny. Manažér Tony Pulis ho vynechal zo zostavy pre neskorý návrat po reprezentačnej prestávke z Beninu. (Birmingham Mail)