Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.4.)

pondelok, 4. apríl 2016 16:41 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.4.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Conte trénerom Chelsea

Vedenie londýnskej Chelsea oficiálne potvrdilo, že novým trénerom tímu sa stane taliansky kormidelník Antonio Conte. Conte, ktorý momentálne trénuje Taliansko a pripravuje sa na Euro 2016, príde natrvalo na Stamford Bridge po konci spomínaného kontinentálneho šampionátu. (goal.com)

Real Madrid chce 60M

Daily Mirror tvrdí, že vedenie Realu Madrid chce za služby Jamésa Rodrigueza minimálne šesťdesiat miliónov eur. Budúcnosť Kolumbijčana v kráľovskom veľkoklube je otázna, veľký interes o jeho služby je hlavne v Anglicku. (Daily Mirror)

PSG bude platiť

Francúzsky denník L´Equipe prišiel s informáciou, podľa ktorej je francúzsky šampión PSG pripravený zaplatiť výkupnú klauzulu za brazílskeho kanoniera FC Barcelona Neymara. Neymar má byť hlavným letným prestupovým cieľom Parížanov. (L´Equipe)

Sanches už toto leto

Manchester United údajne získa talentovaného Renata Sanchesa z Benficy Lisabon už toto leto. Red Devils podľa denníka A Bola musia na jeho kúpu pripraviť štyridsať miliónov libier. (A Bola)

Z VOLEJA

Pierre Emerick Aubameyang z Borussie Dortmund prehlásil, že svoj herný štýl nadobudol vďaka svojmu ex- koučovi Jurgenovi Kloppovi. (goal.com)

Manažér Manchestru City Manuel Pellegrini povedal, že Citizens sa po výhre 4:0 nad Bournemouthom vrátili do normálnych koľají. (goal.com)

Útočník Manchestru United Wayne Rooney tvrdí, že ešte má pred sebou niekoľko rokov aktívnej kariéry. (goal.com)

Egypťan Mohamed Salah, ktorý je na hosťovaní v AS Rím z londýnskej Chelsea, v rozhovore povedal, že odmietol prestup do Liverpoolu kvôli Josému Mourinhovi. (goal.com)

Novým trénerom talianskeho Lazia Rím sa po odvolaní Poliho stal legendárny strelec AC Miláno P. Inzaghi. (goal.com)

Manažér Claudio Ranieri označil aktuálnu sezónu Leicestru City za magickú. (goal.com)

Tréner FC Barcelona Luis Enrique si myslí, že ligová prehra s Realom Madrid môže tímu v konečnom dôsledku pomôcť pred štvrťfinále Ligy majstrov proti Atléticu Madrid. (goal.com)

Stopér Kataláncov Gerard Piqué prehlásil, že duel s Los Colchoneros v Champions League bude fyzickejší náročný ako sobotné El Clásico. (goal.com)