Main Content

Leicester City si váži svojich fanúšikov, vedenie to opäť potvrdilo

pondelok, 4. apríl 2016 10:12 | Autor: Jakub Vaverka

Leicester City si váži svojich fanúšikov, vedenie to opäť potvrdilo
Leicester City si váži svojich fanúšikov, vedenie to opäť potvrdilo | zdroj: © TASR

Šesť kôl pred koncom Premier League má anglický Leicester City sedembodový náskok na čele ligy a pomaly, ale isto kráča k vytúženému anglickému titulu. Vyzerá to tak, že na King´s Power Stadium funguje v tejto sezóne naozaj všetko.

Leicester City cez víkend pred vypredaným štadiónom zdolal Southampton najtesnejším rozdielom 1:0, druhý Tottenham remizoval v Liverpoole a Líšky tak získali dôležitý sedembodový náskok. Rozprávka odpisovaného LCFC pokračuje a jej šťastnému koncu začína veriť stále viac ľudí.
 
Prezident Leicestru City Vichai Srivaddhanaprabha navyše so zvyškom vedenia The Foxes počas sobotného zápasu obdaroval verných fanúšikov, ktorí klub podporujú počas celého ročníka a chrbtom sa klubu neotočili ani v minulej sezóne, keď City bojovali o holé ligové prežitie.
 
Srivaddhanaprabha venoval všetkým fanúšikom okrem tradičného zápasového bulletinu, sladký donut a fľašu piva od spoločnosti Singha, ktorá klub sponzoruje. Na prvý pohľad ide o zanedbateľnú pozornosť, no aj tento fakt potvrdzuje, že vzťah na trase vedenie- hráči- fanúšikovia je na vynikajúcej úrovni.