Main Content

Kto sa môže stať obeťou revolúcie v Reale Madrid?

sobota, 2. apríl 2016 15:31 | Autor: Jakub Vaverka

Kto sa môže stať obeťou revolúcie v Reale Madrid?
Kto sa môže stať obeťou revolúcie v Reale Madrid? | zdroj: © TASR

Pred časom sme vás informovali, že v madridskom Reale sa pripravuje veľká letná revolúcia pod vedením kouča Zidanea. Niektorí hráči klub z hlavného mesta opustia, nahradia ich nové posily a talentovaní odchovanci. Kto menovite sa s Merengues môže rozlúčiť?

Real Madrid nezažíva dobrý ročník, vypadol z Copa del Rey, má len teoretickú šancu na domáci titul a triumf v Lige majstrov je stále v nedohľadne. Zinedine Zidane to eviduje, preto začína svoj tím pomaly, ale isto pripravovať na novú sezónu. Dnes je na programe veľké El Clásico, ktoré môže do budúcnosti viacerých hráčov a dokonca aj samotného kouča výrazne prehovoriť. Aj porážka od Barcelony však legendárnemu Francúzovi trénersky väz zlomiť nemala.

Mien futbalistov, ktorí sa môžu stať obeťami pripravovanej letnej revolúcie, je hneď viacero. Spomenúť treba aktuálne najväčšiu hviezdu madridského Realu Cristiana Ronalda, ktorého budúcnosť sa skloňuje stále viac. Odísť by po sezóne mohli aj francúzsky útočník Karim Benzema, kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez, či dokonca kapitán Los Blancos Sergio Ramos. V Ramosovom prípade by mohol prestup spôsobiť zlý vzťah s klubovým prezidentom Florentinom Perezom.

Ďalšími adeptmi na letný madridský koniec sú podľa Fichajes.net portugalský stopér Pepe, nemecký záložník Toni Kroos, chorvátsky talent Matteo Kovačič a španielsky reprezentant Isco. Spomínali sa aj odchody domácich hráčov Kika CasilluNacha, ale toto duo by malo figurovať v kádri Pusiniek aj v nasledujúcej sezóne.