Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.4.)

piatok, 1. apríl 2016 09:19 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.4.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie je minulosťou, avšak prestupových špekulácií je stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Man City chce MATS-a

Daily Telegraph tvrdí, že anglický vicemajster Manchester City sa pokúsi v lete vykúpiť z Barcelony talentovaného nemeckého brankára Marca- Andrého Ter Stegena, ktorý nedostáva v A tíme Kataláncov toľko šancí, koľko by si prial, a uvažuje nad odchodom inam. (Daily Telegraph)

Chelsea siahne po odchovancovi

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej je vedenie Chelsea pripravené povolať späť do Londýna talentovaného stopéra Andreasa Christensena, ktorý je momentálne na hosťovaní v nemeckej Borussi Monchengladbach. (The Sun)

Bitka o Bellerina

Manchester City a Bayern Mníchov sú po FC Barcelona ďalšie tímy, ktoré zamerali svoju pozornosť na španielsky talent Hectora Bellerína. Bellerín, ktorý je odchovancom Barcy zažíva vynikajúci ročník v drese londýnskeho Arsenalu. (The Sun)

Z VOLEJA

Ak by aj záložník Arsenalu Mesut Ozil Gunners opustil, nechystá sa vrátiť do španielskeho futbalu, kde v minulosti pôsobil v drese Realu Madrid. (fichajes.net)

Manchester United je v letnom prestupovom období pripravený zabojovať o Renata Sanchesa z Benficy Lisabon. (fichajes.net)

Londýnsky Arsenal urobí po sezóne všetko preto, aby získal Granita Xhaku z Borussie Monchengladbach. (fichajes.net)

Vedenie FC Barcelona zvažuje opätovné získanie Adamu Traorého, ktorého klub pustil do anglickej Aston Villy. (fichajes.net)

Ďalším z tímov, ktorý sa zaujíma o služby nemeckého záložníka Toniho Kroosa z Realu Madrid je londýnsky Arsenal. (fichajes.net)

Budúci kouč Manchestru City Pep Guardiola sa vraj na Etihad Stadium pokúsi získať Axela Witsela zo Zenitu Petrohrad. (fichajes.net)

Agent útočníka Evertonu Romelua Lukakua prezradil, že o jeho služby bojujú Real Madrid, PSG a Juventus. (fichajes.net)

Real Madrid sa pokúsi získať talentovaného Josého Gimenéza z konkurenčného Atlética Madrid. (fichajes.net)

Anglický celok Manchester City sa stále nevzdal nádeje na získanie talentovaného stopéra Aymericka Laporteho z Athleticu Bilbao. (goal.com)

Legendárny Alex Ferguson prehlásil ,že verejnosť by mala byť trpezlivejšia s holandským koučom Manchestru United Louisom Van Gaalom. (goal.com)