Main Content

Uvidíme ešte jeden hviezdny večer Kobeho Bryanta? ,,Black Mamba'' dá do záveru sezóny všetko

štvrtok, 31. marec 2016 12:01 | Autor: De Fa

Uvidíme ešte jeden hviezdny večer Kobeho Bryanta? ,,Black Mamba'' dá do záveru sezóny všetko
Uvidíme ešte jeden hviezdny večer Kobeho Bryanta? ,,Black Mamba'' dá do záveru sezóny všetko | zdroj: © TASR

Nastáva posledné odpočítavanie fanúšikov legendy NBA Kobeho Bryanta. Po 1339 zápasoch, ktoré stihol Kobe odohrať v 20 sezónach sa jeho príbeh blíži ku koncu.

Napriek tomu, že Kebeho LA Lakers má zahanbujúcu bilanciu 16-59 a je na dne svojej konferencie (pričom od začiatku to vôbec nevyzeralo na boj o play-off) je to veľká udalosť pre celú ligu. Bryant odohrá posledných sedem zápasov v drese Los Angeles Lakers pred tým ako odíde oficiálne do basketbalového dôchodku.

Bryantvynechal šestnásť zápasov tejto sezóny, zväčša pre problémy so zraneným ramenom, ktoré ho dosť limitovalo. Avšak pre všetkých svojich fanúšikov má dobrú správu - neplánuje už odpočívať a šetriť sa. Ak sa nestane nič neočakávané, plánuje odohrať všetky zostávajúce zápasy L.A. Lakers.

Áno, ak sa nestane niečo drastické, Bože chráň,“ povedal doslova Kobe po domácej prehre o 13 bodov s tímom Wizards a zároveň dodal. „Je to naozaj šialené na to pomyslieť. Mám odohrať posledné domáce zápasy. To je bláznivé. Vôbec som si to neuvedomoval, až dnes po úvodnom rozskoku.

Bryant dosť často vynechával domáce zápasy, skôr preferoval „nepohodlie“ na cestách, aby fanúšikovia súpera mali šancu naposledy ho vidieť v akcii. Ale teraz, keď dokáže spočítať svoje zostávajúce zápasy kariéry na prstoch rúk, chce dať šancu všetkým, či v Los Angeles, alebo na súperových palubovkách, aby ho ešte videli hrať.

Jednoducho má už dosť vysedávania na lavičke a v obleku. Chce využiť svoj zostávajúci čas medzi profíkmi, aby vydal zo seba absolútne všetko. Napriek bolesti, šrámom, či navzdory tomu, ako sa bude jeho telo cítiť. Tréner a jeho tím mu dajú toľko priestoru, koľko si zažiada. To by mohla byť snáď predzvesť niečoho veľkého na konci jeho už tak úspešného pôsobenia na drevených palubovkách v NBA. Držíme palce, nech uvidíme na konci základnej časti ešte jeden nezabudnuteľný výkon veľkého KOBE BRYANTA.