Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.3.)

štvrtok, 31. marec 2016 09:29 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (31.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Anglická FA obvinila obrancu Manchestru City Martína Demichelisa z toho, že v druhej polovici tohto januára mal vsádzať na zápasy. 35-ročný futbalista má teraz čas do 5. apríla, aby sa k celej situácii vyjadril. (edition.cnn.com)

CHELSEA: Ivan Perišić len pred sezónou posilnil Inter Miláno a onedlho už by ale znovu mohol zmeniť dres. Podľa správ z Talianska má o ofenzívneho stredopoliara záujem Chelsea, ktorá by mohla za jeho služby ponúknuť až 30 miliónov eur. (metro.co.uk)

LIVERPOOL: Úlovku v podobe poľského reprezentanta Piotra Zielińského sa údajne blíži anglický Liverpool. Ten vraj kmeňového hráča Udinese niekoľkokrát počas tejto sezóny už aj sledoval. 21-ročný futbalista zaujal natoľko, že by z neho The Reds mali urobiť jednu zo svojich letných priorít. (metro.co.uk)

SOUTHAMPTON: Southampton v blízkej dobe začne rokovania o novej zmluve s manažérom Ronaldom Koemanom. 53-ročný holandský kormidelník vedie anglický klub od leta 2014 a zmluvu má už len na jeden rok. (telegraph.co.uk)

STOKE CITY: Brankár Stoke City Jack Butland má za sebou úspešnú operáciu zlomeného členka. Anglický reprezentant zranenie utrpel v dueli s Nemeckom a mimo hry bude tri mesiace. Podľa všetkého tak popri zvyšku sezóny príde aj o európsky šampionát. (espnfc.com)

STOKE CITY:Peter Crouch si bude hľadať nové angažmán. Vysoký útočník nepatrí do základnej zostavy Stoke City, kde má zmluvu ešte na jeden rok. S vedením anglického celku sa údajne dohodol na predčasnom ukončení kontraktu. (stokesentinel.co.uk)

NEWCASTLE UNITED: Rob Elliot v zápase so Slovenskom odohral iba úvodný štvrťhodinu a následne musel svoje miesto prenechať Darrenovi Randolphovi. Dôvodom bolo zranenie kolena, s ktorým musí brankár Newcastlu United podstúpiť podrobné vyšetrenie, aby sa odhalil presný rozsah poranení. Špekuluje sa však o vážnom zranení kolenných väzov. (bbc.com)

PREMIER LEAGUE: Real Madrid zrejme porazí niekoľko anglických klubov v boji o útočníka Pierra-Emerick Aubameyanga z Dortmundu. Za tohto hráča ponúkne 54,9 milióna libier plus Alvara Moratu. (bleacherreport.com)