Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.3.)

streda, 30. marec 2016 11:01 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (30.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Samir Nasri je pripravený na zápasovú záťaž a po reprezentačnej prestávke sa môže vrátiť do zostavy Manchestru City. Francúzsky stredopoliar dohnal tréningové manko po zranení stehenného svalu, s ktorým bol mimo hry od polovice októbra. (dailymail.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Manchestru United by v zápase s Evertonom mohol chýbať Daley Blind. Holandský záložník si zo zrazu národného tímu priveziol svalové zranenie. (manchestereveningnews)

MANCHESTER UNITED:Marcos Rojo si už naplánoval ďalšiu časť svojej kariéry. Argentínsky obranca hrá za Manchester United, no za tri roky mu potom vyprší zmluva. Ako voľný hráč sa bude chcieť potom vrátiť do domovského Estudiantes. (manchestereveningnews)

TOTTENHAM: Jedného anglického nápadníka má Lukas Klostermann. O mladého obrancu RB Lipsko sa zaujíma Tottenham. (eurosport.de)

LEICESTER: Priateľský zápas Dánska so Škótskom neodchytal celý  Kasper Schmeichel. Brankára Leicesteru City obmedzovalo zranenie stehenného svalu. (skysports.com)

WATFORD: Valon Behrami sa odpojil od švajčiarskej reprezentácie a vrátil sa do Londýna. Sstredopoliar Watfordu tak prišiel o priateľský zápas s Bosnou a Hercegovinou. Dôvodom je zápal pľúc. (transfermarkt.com)

SWANSEA: Boj o záchranou Swansea mierne komplikuje zdravotný stav Leona Brittona. Ten do minulého zápasu s Aston Villou zasiahol iba s lavičky vinou pretrvávajúcich problémov s chodidlom, ktoré ho prenasledujú už od konca uplynulého ročníka. (southwales-eveningpost.co.uk)