Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.3.)

utorok, 29. marec 2016 06:25 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Manuel Pellegrini po sezóne opustí Manchester City. Nemusel by však nadobro odchádzať z Anglicka. Skúsený manažér totiž preferuje zotrvanie v Premier League. (espnfc.com)

ARSENAL: Arsenal získal 16-ročného portugalského záložníka Domingosa Quinu, ktorý už skôr pôsobil v akadémii Chelsea. Mladý teeneger je odchovancom Benfiky Lisabon. (dailymail.co.uk)

CHELSEA: Real Madrid chce kúpiť z Chelsea brankára Thibaut Courtoisa, ktorého si ale The Blues cení na 79 miliónov libier. (espnfc.com)

CHELSEA: Presun Antonia Conteho od talianskej reprezentácie do Chelsea sa zdá byť hotovou vecou. Podľa informácií anglických médií však ešte stále nie je všetko definitívne vyriešené. Bývalý kormidelník Juventusu si chce údajne do Londýna so sebou priniesť až päť členov realizačného tímu, ale to sa zdá vedeniu londýnskeho klubu príliš. (skysports.com)

CHELSEA:Radja Nainggolan by mohol po tohtoročnej sezóne opustiť AS Rím. Záujem o belgického záložníka ohlásila londýnska Chelsea. (dailymail)

TOTTENHAM: Toby Alderweireld opustil belgickú reprezentáciu a vrátil sa do Londýna, obranca Tottenhamu je chorý a príde tak o priateľský zápas s Portugalskom, ktorý bol zo známych dôvodov preložený z metropoly Belgicka do portugalskej Leirii (skysports.com)

SUNDERLAND:Emanuele Giaccherini by po tohtoročnej sezóne mohol natrvalo opustiť Sunderland, z ktorého vlani odišiel na hosťovanie do Bologne. Prestup však nebude lacný - anglická strana za talianskeho reprezentačného záložníka požaduje až 7,5 milióna eur. (italianfootballdaily)

ASTON VILLA a WEST HAM: Aston Villa získal Oscara Borga. Iba 18-ročný obranca do Birminghamu zamieri z konkurenčného West Hamu United a podpíše kontrakt do roku 2018. (tribalfootball.com)