Main Content

Zlatan naznačil, že ho láka Premier League. Potvrdil záujem klubov

pondelok, 28. marec 2016 11:05 | Autor: Martin Gregor

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: © TASR

Zlatan Ibrahimovič sa vyjadril k plánovanej zmene pôsobiska po tejto sezóne. Priznal, že eviduje záujem z Premier League.

Najhorúcejším záujemcom o služby Ibrahimoviča je Arsenal Londýn, ktorý podľa médii mal už ponúknuť Zlatanovi zmluvu, podľa ktorej by si prišiel na týždenný plat o výške 300 tisíc libier.

,,Áno, existuje záujem z Premier League, môžem to potvrdiť,“ cituje jeho slová Mirror. ,,Premier League je liga, o ktorej hovoria fanúšikovia po celom svete,“ dodal, čím akoby naznačil, že ho pôsobenie na Britských ostrovoch láka.

,,Aby som to povedal úplne jasne, neexistujú žiadne rokovania s PSG. Plánujem reprezentovať tento klub do konca sezóny. Zažil som s ním štyri úžasné roky,“ naznačuje, že táto sezóna je v Parku Princov naozaj jeho poslednou.

Podľa anglických médii o tom, kde Zlatan zakotví, môže rozhodúť, či sa stane José Mourinho trénerom Manchestru United. Ak by sa tak stalo vzhľadom na výborne vzťahy medzi 34-ročným kanonierom a portugalským trénerom by si Švéd zvolil práve pôsobenie na Old Trafforde.

O jeho služby v Anglicku usiluje okrem Arsenalu a Manchestru United aj londýnska Chelsea. V hre je však aj prestup do jedného z klubov MLS, talianskej Serie A, kde ho chce AC Miláno, či dokonca do Číny, v ktorej chcú urobiť z obrovitého útočníka najlepšie plateného futbalistu na svete.