Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.3.)

nedeľa, 27. marec 2016 11:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (27.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Slušne sa Kanonierom zotavuje záložník Jack Wilshere. Po zlomenine holennej kosti už trénuje a v krátkom čase sa má vrátiť do hry. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Niekoľkokrát avizoval Christian Benteke svoju nespokojnosť na Anfield Road, čo môže vyvrcholiť jeho odchodom do Atlética Madrid. Španieli sa pridali k doterajšiemu záujemcovi, West Hamu. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Kolumbijský stopér Jeison Murillo sa dostal pod drobnohľad klubu z Manchestru. V tejto sezóne oblieka dres Interu Miláno, ale veci sa počas leta môžu zmeniť. (Express)

MANCHESTER CITY: Príchod Pepa Guardiolu mal znamenať odchod Yayu Tourého, no také jednoznačné to nebude. Agent afrického futbalistu prezradil, že by rád v Manchestri ostal. (ESPN)

WEST HAM: Len 51 ligových minút odohral v Laziu Rím Ravel Morrison a niet divu, že je so situáciou nespokojný. Podľa médií by sa tento záložník mohol vrátiť do Upton Parku, odkiaľ do Talianska odišiel. (tribalfootball.com)

EVERTON: Zahrať si v Champions League je najväčšou ambíciou Romela Lukaka, či už s Karamelkami alebo bez nich. Otec 22-ročného forwarda by si prial jeho prestup do Bayernu alebo Manchestru United. (Guardian)

EVERTON: Dlhší čas sa hľadá nový muž do brány a pátranie sa teraz pozastavilo na mene Marco Sportiello. 23-ročný Talian háji bránu Atalanty. (Football-Italia)

ANGLICKO: Zverenci Roya Hodgsona si včera poriadne zvýšili sebavedomie, keď proti Nemecku prehrávali už o dva góly, no skóre otočili na víťazstvo 3:2. Strelecky sa predviedli Jamie Vardy, Harry Kane a Eric Dier. (Mirror)