Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.3.)

sobota, 26. marec 2016 10:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (26.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Viaceré zdroje uvádzajú, že manchesterský klub dohodol prestup Aymerica Laporteho z Athleticu Bilbao. 21-ročný zadák má stáť 39,6 milióna libier. (Independent)

ARSENAL: Héctora Bellerína si vyhliadol Bayern Mníchov. Ten sa, údajne, sústredí na vyplnenie postov pomaly končiaceho Philippa Lahma a Rafinhu, kam by mohol zapadnúť práve Španiel. (Daily Star)

LIVERPOOL: The Reds sa opäť rozhliadajú po Bundeslige a získať by chceli Filipa Kostića, krídelníka Stuttgartu a hoffenheimského útočníka Kevina Vollanda. (Talksport.com)

EVERTON & STOKE CITY: Aj druholigové kluby majú čo ponúknuť. Dôkazom je 19-ročný záložník Lewis Cook z Leeds United. Karamelky a Hrnčiari pripravujú čiastku okolo 10 miliónov libiet. (Clubcall.com)

WEST HAM: Vydarená sezóna znamená, že v jej závere sa Kladivári vyhrievajú na piatom mieste s 50 bodmi. Práve to má viesť k novému kontraktu pre Slavena Bilića. Vedenie však tento krok nechce uponáhľať. (Mirror)

SWANSEA CITY: 37-ročný brankár Gerhard Tremmel hosťuje vo Werdere Brémy, robí dvojku, do brány sa ešte nedostal, ale napriek tomu sa nebráni zotrvaniu v Nemecku. (Goal)

NEWCASTLE: Presadzovanie sa v kádri The Magpies vôbec nie je pre útočníka Ivana Toneyho jednoduché. Odoslaný bol na ďalšie hosťovanie, a to do treťoligového Barnsley. (BBC)

ASTON VILLA: Meno budúceho trénera sa tipuje vo Villa Parku. Kormidlo by mohol od Rémiho Gardeho prebrať Garry Monk, ktorý v sezóne 2014/15 viedol Swansea City. (Birmingham Mail)

ANGLICKO: Zaujímavý prípravný zápas má dnes pred sebou Albion. Od 20:45 nastúpi proti Nemecku, pričom tento súper bol úspešný v troch z posledných piatich meraní síl. (Skysports)