Main Content

Conte rozdáva prvé rozkazy: Žiadny predaj Cuadrada, príchod Nainggolana?

piatok, 25. marec 2016 11:00 | Autor: Jakub Vaverka

Conte rozdáva prvé rozkazy: Žiadny predaj Cuadrada, príchod Nainggolana?
Conte rozdáva prvé rozkazy: Žiadny predaj Cuadrada, príchod Nainggolana? | zdroj: © TASR

Taliansky tréner Antonio Conte ešte oficiálne ako nový kormidelník Chelsea potvrdený nebol, no bývalý kouč Juventusu vraj na Stamford Bridge posiela prvé pokyny, ktorými by sa malo vedenie The Blues riadiť.

Antonio Conte pred pár dňami potvrdil, že po kontinentálnom šampionáte Euro 2016 odstúpi z postu trénera národnému tímu Talianska. Všetko nasvedčuje tomu, že muž, ktorý na vrchol talianskeho futbalu dostal Juventus Turín, sa stane manažérom londýnskej Chelsea. The Blues momentálne vedie Holanďan Guus Hiddink, ktorý však má prívlastok „dočasný“ a neraz sa vyjadril, že v budúcom ročníku hlavným trénerom Chelsea nebude. Ním by mal byť práve Conte, i keď to ešte nik oficiálne nepotvrdil.

Britský DreamTeamFC však tvrdí, že charizmatický kormidelník „azúrovo modrých“ už poslal na Stamford Bridge prvé pokyny, ktorými sa má vedenie anglického šampióna riadiť. Prvý z nich sa jedná kolumbijského reprezentanta Juana Cuadrada. Cuadrado je v prebiehajúcom ročníku na hosťovaní v Juventuse Turín a povráva sa o jeho trvalom odchode, no Conte si to neželá. Práve naopak, chce, aby sa Cuadrado vrátil na Stamford Bridge a rád by s ním počítal v prvom tíme Modrých.

Druhou požiadavkou Antonia Conteho je získanie belgického ofenzívneho univerzála Radju Nainggolana z AS Rím. Tohto fyzicky zdatného hráča pozná zo vzájomných súbojov v Serii A, pričom si myslí, že by sa typologicky do londýnskeho tímu hodil.  Chelsea sa Nainggolana pokúšala získať už počas posledných prestupových období, avšak neuspela.