Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.3.)

piatok, 25. marec 2016 10:13 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: V rozhovore sa nechal Edinson Cavani počuť, že by si rád zahral pod Antoniom Contem. Tým sa nepriamo ponúkol do Londýna, kde má v budúcej sezóne Talian coachovať. (Mirror)

CHELSEA & WATFORD: Veľkú pozornosť na hosťovaní u The Hornets upútal obranca Nathan Aké. Ten síce podpísal s Chelsea kontrakt, ale ostal na predaj za 3 milióny libier. (ESPN)

ARSENAL: Novinári prišli so špekuláciami o tom, že na lavičku Kanonierov môže zasadnúť Roberto Mancini. Okrem vedenia Interu Miláno však podobný scenár odmieta aj Arséne Wenger, ktorý plánuje letné nákupy Toniho Kroosa či Victora Wanyamu. (Mirror)

LIVERPOOL: Zoznam zranených hráčov „obohatili“ útočníci Divock Origi a Christian Benteke. Z tejto dvojice sa nemusí v utorkovom dueli Portugalsko - Belgicko predstaviť ani jeden. (Skysports)

MANCHESTER CITY: Zmena klubu sa skloňuje v prípade záložníka Isca. Toho sa pokúsia získať Citizens, ktorí ponúkajú 32,5 milióna eur. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: 31-ročný stopér Miranda, patriaci Atléticu Madrid, hosťuje v Interi Miláno. Tam si ho vyhliadli Red Devils a čoskoro podajú oficiálnu ponuku. (ESPN)

TOTTENHAM: Kohúti sa snažia poistiť si Harryho Kanea zvýšením platu. Namiesto súčasných 35 tisíc by mal zarábať čiastku medzi 75-100 tisíc librami týždenne. (Express)

SOUTHAMPTON: Posledný ligový zápas proti Liverpoolu odpísal Ryana Bertranda. Anglický zadák sa síce hlásil na reprezentačnom zraze, no bol z neho poslaný domov. (Guardian)

NORWICH CITY: Severoírsky útočník Kyle Lafferty preruší futbalové trápenie u Kanárikov a odchádza na hosťovanie do Birminghamu. Po sezóne je veľmi pravdepodobné, že vybaví prestup. (BBC)