Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.3.)

štvrtok, 24. marec 2016 10:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (24.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: The Gunners dúfajú, že sa im počas leta podarí dotiahnuť príchod Granita Xhaku za 33,7 milióna libier. Švajčiarsky záložník pôsobí od roku 2012 v Borussii Mönchengladbach. (Daily Mail)

ARSENAL & SOUTHAMPTON: Podľa viacerých médií by mohol Alex Oxlade-Chamberlain zmeniť pôsobisko. Zamieriť by mohol k Svätcom, za ktorých už nastupoval v sezóne 2010/11. (Independent)

MANCHESTER CITY: Zdravotnícky tím prišiel s potešujúcou správou o Joeovi Hartovi. Ten by mal nakoniec chýbať so zraneným lýtkom len 2 týždne, teda polovicu pôvodne uvádzaného času. (Sportsmole)

MANCHESTER CITY: Opačné správy, ako v prípade Harta, sa týkajú Raheema Sterlinga. Jeho zranené trieslo bude na rekonvalescenciu potrebovať mesiac a pol. (Skysports)

MANCHESTER UNITED: Nemecku v priateľských zápasoch s Anglickom a Talianskom zrejme nepômôže Bastian Schweinsteiger. Dôvodom je zranené koleno, hoci presná dĺžka absencie ostáva neznáma. (Guardian)

LIVERPOOL: 21-ročný defenzívny záložník Leandro Paredes hosťuje z rímskeho AS v Empoli. Po sezóne by však namiesto návratu do hlavného mesta mohol prísť prestup na Anfield. (Independent)

SWANSEA CITY: Waleský tím sa opäť pokúsi priviesť útočníka Miguela Bolañosa. Futbalista Grémia si počas zimy nevybral Labute ani Corinthians, no teraz by to mohlo vyjsť za 6 miliónov libier. (Skysports)

BOURNEMOUTH: Veľmi skoro opustil výpravu Írska záložník Harry Arter. Ten si zranil achillovu pätu a nepomôže reprezentácii v zápasoch proti Švajčiarsku a Slovensku. (BBC)