Main Content

Brankár zápasy nevyhráva. De Gea je opäť bližšie k odchodu z Old Trafford

streda, 23. marec 2016 13:50 | Autor: Timotej Gašper

Brankár zápasy nevyhráva. De Gea je opäť bližšie k odchodu z Old Trafford
Brankár zápasy nevyhráva. De Gea je opäť bližšie k odchodu z Old Trafford | zdroj: © TASR

Podľa Daily Star bude odchod Davida De Geu do Realu jasnou vecou, ak „Red Devils“ nesplnia jednu dôležitú podmienku.

Ak je na štadióne Old Trafford v posledných týždňoch okrem vyhraného derby s Manchestrom City a Marcusa Rashforda niečo pozitívne, tak je to bojovnosť gólmana z Madridu. Dvadsaťpäť ročný strážca svätyne Manchestru United David de Gea je však každým zápasom frustrovanejší, keďže jeden hráč zápasy nevyhráva, obzvlášť nie brankár.

Obrovský balvan padol fanúšikom „Red Devils“ zo srdca po ukončení minuloročného letného prestupového obdobia, pretože De Gea bol už jednou nohou v lietadle smer Madrid. Po chvíli ticha je odchod hviezdy United opäť v kurze a podľa ostrovných médií Španiel „Divadlo snov“ opustí v prípade, že sa „van Gaalovci“ nekvalifikujú do Ligy majstrov. Aj keď Červení diabli na „Big Four“ strácajú len jeden bod, kluby nad ním si v závere sezóny len ťažko nechajú vziať body a prísť tak o európske miestenky.

V Manchestri United ide to tuhého, o prežitie bojuje tréner Louis van Gaal, klub musí zachrániť aspoň ligovú sezónu a čo je rovnako dôležité, pokúsiť sa udržať si svoju oporu spomedzi troch tyčí, Davida De Geu – zrejme najlepšieho hráča tímu.

zdroj: 101greatgoals.com