Main Content

Jamés Rodriguez v lete opustí Real Madrid, hľadá si nový klub

streda, 23. marec 2016 09:20 | Autor: Jakub Vaverka

Jamés Rodriguez v lete opustí Real Madrid, hľadá si nový klub
Jamés Rodriguez v lete opustí Real Madrid, hľadá si nový klub | zdroj: © TASR

Dni kolumbijského reprezentanta Jamésa Rodrigueza v Reale Madrid sú pravdepodobne zrátané. Záložník s číslom 10 by si mal v tomto období hľadať nový klub, v budúcej sezóne totiž už na štadióne Santiaga Bernabeua zrejme hrávať nebude.

Už dlhé týždne sa predovšetkým v španielskej tlači špekuluje o plánovanej revolúcii v kádri Realu Madrid. Klubové vedenie nie je spokojné s aktuálnou sezónou, preto už v predstihu rieši podobu hráčskeho kádra na budúcu. Očakáva sa odchod viacerých zvučných mien.

Pred niekoľkými dňami sa písalo, že francúzsky kouč Zinedine Zidane po sezóne prepustí jedného z dvojice Isco - Jamés Rodriguez, pričom čierny Peter mal ostať v rukách španielskeho reprezentanta. Nakoniec vyzerá by všetko inak, denník El Confidencial prišiel so správami, podľa ktorých v metropole Španielska o pár mesiacov skončí jeden z hrdinov MS 2014 v Brazílii.

Informácie od španielskych novinárov referujú, že hráč, o ktorého je veľký interes predovšetkým v anglickej Premier League, si spolu so svojím agentom Jorgem Mendesom hľadá nový klub. Záujem mali hlavne Manchester United a Chelsea, ale kam kroky Jamésa Rodrigueza v lete povedú je momentálne otázne. 24- ročný technik odohral v prebiehajúcom ročníku v drese Bieleho Baletu 23 zápasov, v ktorých sa do čierneho trafil šesťkrát a prihral na osem presných zásahov.