Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.3.)

streda, 23. marec 2016 10:05 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (23.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Situácia Martina Škrtela je vo veľkom riešená a Jürgen Klopp má, podľa anglickej tlače, v pláne prestavbu kádra. Jej súčasťou má byť aj odchod slovenského stopéra. (Liverpool Echo)

MANCHESTER CITY: Významné letné zmeny sa budú diať aj na Etihad Stadium. Prísť by mal Thiago Alcantara z Bayernu Mníchov, zatiaľ čo s Vincentom Kompanym počíta aj nový coach. (Guardian)

MANCHESTER CITY: Po reprezentačnej prestávke je na programe zápas proti Bournemouthu a k dispozícii v ňom bude už aj Kevin de Bruyne. Ten je už fit po zranení kolena. (Daily Mail)

TOTTENHAM: Klub cez svoju oficiálnu stránku oznámil, že Nabil Bentaleb v sezóne 2015/16 dohral. Alžírsky stredopoliar absolvoval operáciu kolena, po ktorej sa do hry nepozrie 6 týždňov. (Guardian)

EVERTON: 10 ligových gólov v minulej sezóne, 18 v tej aktuálnej. To je bilancia Romela Lukaka, na ktorého sa zameral Real Madrid. Belgičanov prestup do Madridu by sa mohol stať letnou prestupovou bombou. (Metro)

WEST HAM: Kladivári sú dlhšie spájaní s príchodom nového útočníka. Jednotkou na zozname je Christian Benteke z Liverpoolu a za ním Michy Batshuayi z Marseille a Alexandre Lacazette z Lyonu. (Skysports)

WEST HAM: 23-ročný argentínsky záložník Manuel Lanzini ostane v Londýne aj po skončení hosťovania. Al Jazira zaňho zinkasuje čiastku okolo 9 miliónov libier. (Daily Mail)

NORWICH CITY: Včerajší atentát na bruselskom letisku so šťastím minul Dieumerciho Mbokaniho. Ten odlietal na reprezentačný zraz DR Kongo v čase výbuchov na letisku Zaventem. (Independent)