Main Content

Najťažšie momenty Škrtela v Liverpoole. Fanúšikovia chcú jeho hlavu, potvrdzuje to aj výsledok ankety

pondelok, 21. marec 2016 09:51 | Autor: Martin Gregor

Najťažšie momenty Škrtela v Liverpoole. Fanúšikovia chcú jeho hlavu, potvrdzuje to aj výsledok ankety
Najťažšie momenty Škrtela v Liverpoole. Fanúšikovia chcú jeho hlavu, potvrdzuje to aj výsledok ankety | zdroj: © TASR

Fanúšikovia Liverpoolu rýchlo zabúdajú na to, že Martin Škrtel bol v predchádzajúcich sezónach najlepším hráčom v obrane The Reds. Po včerajšom slabom výkone proti Southamptonu by boli najradšej, keby Anfield Road čo najskôr opustil.

Martin Škrtel v nedeľu naozaj nemal svoj deň. Po doliečení zranenia stehenného svalu vybehol na ihrisko v 46. minúte, keď musel striedať zraneného Lovrena. Liverpool vtedy viedol na pôde Southamptonu 0-2 a zdalo sa, že má pohodlne nakročené k zisku troch bodov. Kapitán slovenskej reprezentácie sa však nestihol ani poriadne ohriať na trávniku a už spôsobil pokutový kop. Ten síce Mané nepremenil, no tento moment akoby naznačil, akým smerom sa bude Škrtelov výkon v zápase orientovať. Najhoršie momenty rodáka z Handlovej prišli v posledných 10 minútach. Jeho dva prehrané osobné súboje predchádzali gólom na 2-2 a 3-2 v prospech The Saints. Okamžite potom sa na internete strhla vlna kritiky nespokojných fanúšikov The Reds, ktorí doslova žiadajú jeho hlavu.

VIDEO: Škrtelové chyby v zápase

,,Fanúšikovia Liverpoolu zaplavili Twitter trollovaním Martina Škrtela po dramatickej prehre so Southamptonom“, píše vo svojom titulku mirror.co.uk. Podobný názov článku priniesol telegraph.co.uk: ,,Fanúšikovia Liverpoolu majú plné zuby Martina Škrtela po jeho ''kalamite'' proti Southamptonu“.

,,Všetko bolo absolútne v poriadku. Kým neprišiel Škrtel,“ píše sa na sledovanom Twitter účte The Anfield Chat. ,,Nie je o čom diskutovať. Všetko to začalo, keď prišiel Škrtel na trávnik,“ píše Graeme Kelly. ,,Škrtel práve zahodil zvyšok sezóny,“ dodáva RobinLFC.









Výsledky ankety na telegraph.co.uk potvrdzujú, že nespokojnosť so Škrtelovým výkonom neprejavuje len zopár desiatok fanúšikov na Twitteri, ale väčšina priaznivcov The Reds. Až 51 % chce, aby ho Liverpool predal. 29% hlasovalo za to, aby bol prepustený už dnes, len 12% chce, aby si ho Liverpool nechal a 8% hlasovalo za to, aby dostal nový kontrakt.

Výsledky ankety sú ovplyvnené súčasnou atmosférou medzi priaznivcami The Reds. Slovenský stopér patril v minulosti k najobľúbenejším hráčom medzi fanúšikmi a svojimi dobrými výkonmi vo zvyšku sezóny si ich môže opäť získať na svoju stranu. Diváci z Anfled Road by nemali zabudnúť na to, že Martin sa vrátil po vážnom zranení a v stretnutí, v ktorom pravdepodobne ani on sám nečakal, že by mohol zasiahnuť do hry.