Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.3.)

pondelok, 21. marec 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (21.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Zranený stehenný sval nedovolil Robertovi Firminovi nastúpiť proti Southamptonu (2:3). Okrem tohto duelu vypadol aj z brazílskej nominácie na kvalifikačný zápas proti Uruguaju. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Manchester je po včerajšku opäť červený a hrdinom duelu sa stal 18-ročný Marcus Rashford. Jeho tretí gól v sezóne znamenal víťazstvo 1:0 a aj titul najmladšieho strelca v histórii manchesterských derby. (Metro)

MANCHESTER UNITED: Červení diabli údajne zacielili pozornosť na Andrého Gomesa, portugalského záložníka Valencie. Španieli zatiaľ na správy nereagovali, no tohto hráča majú zaviazaného do leta 2020. (Goal)

MANCHESTER UNITED & TOTTENHAM: José Mourinho je médiámi považovaný definitívne za nového coacha United a vyhliadnutú má aj jednu výraznú posilu. Do nového pôsobiska by rád priviedol Harryho Kanea. (ESPN)

MANCHESTER UNITED & NEWCASTLE: Old Trafford pravdepodobne opúšťa Michael Carrick. Po vypršaní kontraktu mu nový ponúknutý nebude a zamieriť by mohol do St.James' Parku. (Daily Star)

NEWCASTLE & TOTTENHAM: Trápiace sa Straky by po sezóne mohol opustiť Georgino Wijnaldum. Posila z minulého leta je sledovaná londýnskymi Spurs. (Express)

MANCHESTER CITY: Nútene museli včera Citizens stiahnuť dvoch hráčov. Už v 26. minúte musel odstúpiť Raheem Sterling, ku ktorému sa v 50. minúte pridal aj brankár Joe Hart s natiahnutým lýtkovým svalom. (Skysports)

CHELSEA: Najvyššiu súťaž vo Švédsku si do konca sezóny vyskúša 22-ročný brankár Jamal Blackman. Čakanie na prvý štart v A-tíme si bude krátiť v Östersunde. (Express)

ASTON VILLA: Trieslo včeara nepustilo do hry Micu Richardsa, a tak sa prizeral len z tribúny tomu, ako jeho tím podľahol Swansea City 0:1 a zaknihoval tak 6. prehru v rade. (Birmingham Mail)