Main Content

Ovečkinovi sa ako 30-ročnému splnil sen z detstva. Stretol sa so svojím idolom

nedeľa, 20. marec 2016 13:35 | Autor: Dávid Lech

Ovečkinovi sa ako 30-ročnému splnil sen z detstva. Stretol sa so svojím idolom
Ovečkinovi sa ako 30-ročnému splnil sen z detstva. Stretol sa so svojím idolom | zdroj: © TASR

Alexander Ovečkin už ako malý sníval o tom, že stretne svojho obľúbenca, ktorého nadovšetko obdivoval. V tridsiatich rokoch sa mu jeho sen splnil a s fanúšikmi sa o to podelil na sociálnej sieti Instagram.

 

 

 

Ruský kanonier mal v rodnej vlasti mnoho hokejistov, ktorých mohol obdivovať. Nik ale nepútal jeho pozornosť tak ako legendárny Wayne Gretzky. Kapitán Washingtonu Capitals vzhliadal k 55-ročnému Kanaďanovi už od malička a v tridsiatich rokoch sa mu splnil sen – so svojím idolom sa stretol.

Tnx for gr8 time !!!u the best!!!!

Fotka uverejnená používateľom Alexander Ovechkin (@aleksandrovechkinofficial),

 

Zaiste, Ovečkin už neraz videl najproduktívnejšieho hokejistu sveta, no prvýkrát v živote si obaja našli čas na spoločný rozhovor. Hviezdni hráči si potriasli rukou a podľa slov ruského forward hovorili o „hokeji, živote a všetkých rôznych veciach,“ cituje slová jedného z najlepších hokejistov súčasnosti portál thescore.com.

Rodák z Moskvy neskrýval radosť z tohto stretnutia: „Bola to skvelá skúsenosť. Mal som skvelý čas. Keď ste dieťa, snívate o tom, že ho raz stretnete a porozprávate sa s ním. Samozrejme, že to bolo pre mňa skvelé.“ Ovečkinova prítomnosť zrejme potešila aj samotnú rodinu Waynea Gretzkyho. Jeho manželka Janet sa totiž taktiež na Instagrame pochválila cennou ruskou návštevou.

Fun night with Anastasiya and Alex

Fotka uverejnená používateľom @janetgretzky,