Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.3.)

nedeľa, 20. marec 2016 09:51 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (20.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Na podrobné vyšetrenie pôjde Mesut Özil. Stredopoliar Arsenalu nedohral zápas na pôde Evertonu, pretože v priebehu druhého polčasu si poranil nohu. (metro.co.uk)

ARSENAL:Anthony Koura by si mohol od novej sezóny zahrať anglickú Premier League. Podľa informácií  z Francúzska má o útočníka druholigového Nîmes Olympique záujem Arsenal. (goal.com)

LIVERPOOL: Jon Flanagan sa mal po sezóne stáť voľným hráčom, nakoniec si ho ale ešte na ďalšie tri roky uviazal Liverpool. (mirror.co.uk)

CHELSEA: Londýnska Chelsea sa dohovorila s Realom Madrid na predaji záložníka Edena Hazarda. K prestupu by malo dôjsť už teraz v lete. (independent.co.uk)

STOKE CITY: André-Pierre Gignac pred tohtoročnou sezónou vymenil Marseille za mexickú ligu. No onedlho by sa však mohol do Európy vrátiť. Podľa anglických médií sa o skúseného kanoniera zaujíma Stoke City. (mexico.as.com)

STOKE CITY:Jack Butland oficiálne spojil aj ďalšiu časť kariéry sa Stoke City. Anglický brankár podpísal kontrakt platný do júna 2021. (skysports.com)

WEST HAM: Cheikhou Kouyaté sa môže tešiť na ďalšie roky v drese West Hamu United. Londýnsky klub si služby senegalského záložníka poistil do júna 2021. (espnfc.com)

WBA: Do Anglicka by po tohtoročnej sezóne mohol vyraziť Youri Tielemans. O mladého záložníka Anderlechtu sa zaujíma West Bromwich Albion. (birminghammail.co.uk)