Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.3.)

sobota, 19. marec 2016 10:19 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (19.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Samir Nasri dodrží predpísanú dĺžku rekonvalescencie a mal by byť schopný nastúpiť do plnej zápasovej záťaže po reprezentačnej prestávke. Francúzsky stredopoliar už totiž naplno trénuje so zvyškom tímu. (transfermarkt.co.uk)

MANCHESTER CITY a LIVERPOOL: Liverpool hľadá posilu do stredu poľa a jedného kandidáta si vyhliadol v konkurenčnom Manchestri City. Reds údajne chystajú ponuku vo výške 12,5 milióna eur za Fernanda. (mirror.co.uk)

ARSENAL: Mathieu Flamini nepomôže Arsenalu v dnešnom ligovom dueli na pôde Evertonu. Dôvodom absencie francúzskeho stredopoliara je zranenie podkolennej šľachy. (ibtimes.co.uk)

CHELSEA: Leonardo Bonucci patrí k oporám Juventusu, to už by ale nemuselo platiť dlho. Podľa anglických médií má o obrancu Juventusu záujem londýnska Chelsea (telegraph.co.uk)

TOTTENHAM: Ben Davies po zrážke s Hugo Llorisom nedohral odvetné osemfinále Európskej ligy s Borussiou Dortmund. Teraz hrozí, že obranca bude chýbať aj Walesu, ktorý čakajú priateľské zápasy so Severným Írskom a Ukrajinou. (ibtimes.co.uk)

STOKE CITY: Neskutočnú smolu má obranca Stoke City Ryan Shawcross. Toho čaká ďalšia vynútená pauza – už tretia s boľavým chrbtom za posledných 12 mesiacov. Tentoraz však nejde o nič vážne a manažér Mark Hughes sa skúseným zadákom počíta hneď po reprezentačnej pauze. (transfermarkt.co.uk)

STOKE CITY: Shawcross nie je jediným hráčom, ktorý je čerstvo zranený. Na maródku pribudol aj Xherdan Shaqiri, ktorý si natiahol stehenný sval a mimo hru bude približne 10 dní.  (mirror.co.uk)