Main Content

Sekera sa vyjadril k voľbám. Naznačil, že aj Kotlebovi bude držať palce

piatok, 18. marec 2016 14:33 | Autor: Martin Gregor

Sekera sa vyjadril k voľbám. Naznačil, že aj Kotlebovi bude držať palce
Sekera sa vyjadril k voľbám. Naznačil, že aj Kotlebovi bude držať palce | zdroj: TASR + facebook

Nenechajte sa pomýliť. Andrej Sekera nie je zástanca fašizmu a nie je voličom Mariána Kotlebu a jeho ĽSNS, ktorá sa šokujúco dostala do slovenského parlamentu. Vyjadruje však sympatie niektorým jeho myšlienkam.

Andrej Sekera už v minulosti naznačil, že pozorne sleduje politickú scénu. Či sa zúčastnil parlamentných volieb neprezradil, no vo svojom príspevku na oficiálnej facebook stránke naznačil komu fandil. Zjavne sklamaný je z rozhodnutia strán Sieť, SNS a Most-Híd, ktoré sa rozhodli zostaviť vládu so stranou Smer.

Obranca Edmontonu Oilers naopak sympatizuje so zástupcami pravicových strán, ktoré budú v opozícii – Borisom Kollárom, Richardom Sulíkom, Igorom Matovičom a dokonca aj so šéfom ultrapravicovej strany ĽSNS Mariánom Kotlebom.

,,Keď tak pozerám, čo sa doma deje po voľbách je mi ľúto tých, ktorí volili Sieť, SNS, Most-Híd. Všetci volajú po zmene a keď je možnosť, tak si zvolia ľudí, ktorí si z úst spravili riť a ak o tom nevedeli, tak už teraz vedia aspoň (teda dúfam). Možno sa im oči otvorili a možno nie, neviem, ale aspoň všetci môžu (môžeme) vidieť, že im ide o dobro niekoho iného a nie ich voličov,” naráža Andrej Sekera zrejme na skutočnosť, že predstavitelia strán Sieť a Most-Híd zvolili spoluprácu so stranou Smer, ktorú pred voľbami z rokovaní o zostavení vlády vylúčili. Mnohí sa domnievajú, že tým podviedli svojich voličov.

,,Aspoň môžeme pekne vidieť, že niektorí ľudia naozaj nemajú kožu na tvári!!! Pán Kollár, Pán Sulík, Pán Matovič a Pán Kotleba (nie som fašista, ani zástanca jeho strany, iba mám rovnaký názor v určitých veciach a myšlienkach ohľadom Slovenska) a všetci ostatní, ktorí sú naozaj za zmenu, držím vám palce a prosím vás aspoň vy ukážte ľuďom správnu cestu a otvorte ľudom oči,“ dodáva Andrej Sekera vo svojom príspevku.

Skúsený obranca, ktorý bude pravdepodobne lídrom obrany slovenskej reprezentácie na blížiacich sa majstrovstvách sveta v hokeji, síce vo svojom komentári zjavne naznačil, že nie je voličom Mariána Kotlebu a jeho strany, no samotnému vyjadrovaniu podpory lídrovi ĽSNS, by sa mal do budúcnosti radšej vyhnúť.

Ked tak pozeram co sa doma deje po volbach je mi luto tych ludi ktori volili Siet,SNS,Most Hid ....vsetci volaju po...

Zveřejnil(a) Andrej Sekera dne 12. březen 2016