Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.3.)

piatok, 18. marec 2016 09:22 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED a LIVERPOOL: FC Barcelona je ochotná predať do Manchestru United či Liverpoolu náhradného brankára Marc-André ter Stegen. (independent.co.uk)

LIVERPOOL:Jon Flanagan má čoskoro podpísať novú dvojročnú zmluvu s Liverpoolom. 23-ročný obranca sa v uplynulých týždňoch vrátil na trávniky po tom, čo viac ako rok a pol laboroval so zraneným kolenom. (theguardian.com)

MANCHESTER UNITED: Manchester United by chcel jedného dňa koučovať Jaap Stam, ktorý predtým za Red Devils nastupoval. Bývalý obávaný obranca momentálne vedie rezervný tím Ajaxu Amsterdam. (dailymail.co.uk)

LEICESTER: Claudio Ranieri má vraj ponuku novej zmluvy. Taliansky manažér sa pred tohtoročnou sezónou ujal kormidla v Leicesteri a je všeobecne známe ako dobre si vedie jeho tím.  (mirror.co.uk)

TOTTENHAM: Mauricio Pochettino dostane od vedenia Tottenhamu ponuku novej zmluvy, ktorá mu zaručí lukratívny príjem. Argentínsky kormidelník by mal ročne poberať tri a pol milióna libier. (dailymail.co.uk)

EVERTON: Na väčšie herné vyťaženie sa môže tešiť Leandro Rodríguez. Útočník Evertonu bol zapožičaný na hosťovanie do Brentfordu. (skysports.com)

WEST HAM: Manager West Hamu Slaven Bilić potvrdil, že má záujem o Havarda Nordtveita. Nórskemu defenzívnemu univerzálovi končí zmluva v Borussii Mönchengladbach a po sezóne odíde zadarmo do Anglicka. (skysports.com)

NORWICH: Nathan Redmond už vie, že určite príde o zápas s WBA. Stredopoliar Norwichu si nestihne doliečiť zranenie členka, ktoré si odniesol zo súboja s Manchestrom City. (edp24.co.uk)