Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.3.)

štvrtok, 17. marec 2016 10:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (17.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Stredopoliar Toni Kroos z Realu Madrid Má údajne ponuku na prestup do Arsenalu Londýn. (teamtalk.com)

ARSENAL: Neapolský stredopoliar Jorginho je v hľadáčiku Arsenalu Londýn a Realu Madrid. V najbližších dňoch sa ukáže do ktorej ligy sa bude sťahovať. (goal.com)

MANCHESTER UNITED: Ak by brankár David de Gea odišiel z Manchestru United, tak ho chce anglický klub nahradiť Marc-André ter Stegenom z Barcelony. (dailymail.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Ashley Young sa po dvoch mesiacoch zbavil problémov s slabinami a znovu trénoval so spoluhráčmi z Manchestru United. Po zranení je v poriadku aj obranca Cameron Borthwick-Jackson. (skysports.com)

LIVERPOOL: Jordan Henderson má s Liverpoolom kontrakt až do roku 2020, no napriek tomu sa neustále špekuluje o jeho odchode. Podľa anglických médií má o 25-ročného stredopoliara novo záujem konkurenčný Tottenham, nie je však príliš pravdepodobné, že by Henderson zmenil dres. (metro.co.uk)

CHELSEA: Kennedy zaznamenal prvý ligový gól za Chelsea,  a jeho výkony už vzbudzujú vo futbalovom svete záujem. Interes prejavila Barcelona. Tá podľa informácií zo Španielska 20-ročného útočníka pozorne sleduje. (mundodeportivo.com)

NEWCASTLE: Mitchell Dijks patrí k oporám Ajaxu Amsterdam, no to už by ale nemuselo platiť dlho. Podľa anglických médií má o 23-ročného obrancu záujem Newcastle United. (themag.co.uk)

STOKE CITY: Jack Butland by mal čo nevidieť predĺžiť zmluvu so Stoke City. Anglický reprezentačný gólman má podpísať päťročné predĺženie kontraktu. (dailymail.co.uk)