Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.3.)

pondelok, 14. marec 2016 16:45 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.3.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie je minulosťou, avšak prestupových špekulácií je stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Aubameyang sľúbil prestup do Realu

Pierre Emerick Aubameyang potvrdil, že jeho sľub hrať jedného dňa za Real Madrid je reálny, no gabonský blesk v drese Borussie Dortmund jedným dychom dodal, že čas odísť zo Signal Iduna Parku ešte neprišiel. (goal.com)

Man City chce Claudia Brava

Katalánsky denník Sport prišiel s informáciou, podľa ktorej sa v letnom prestupovom období pokúsi anglický vicemajster Manchester City vykúpiť čilského gólmana Claudia Brava, ktorý kryje svätyňu FC Barcelona (sport.es)

Bitka o Bonucciho

Talianske noviny Corriere dello Sport informujú, že po sezóne nás čaká veľký prestupový boj o obrancu Juventusu Turín Leonarda Bonucciho, ktorého chcú získať Chelsea a aj Manchester City. (Corriere dello Sport)

Z VOLEJA

Radamel Falcao, ktorý je stále na hosťovaní z AS Monako v londýnskej Chelsea prehlásil, že odmietol dve ponuky na prestup. (goal.com)

Tréner José Mourinho, ktorý je od konca v Chelsea bez práce, prehlásil, že mal niekoľko ponúk, no zatiaľ sa nerozhodol kam zamieri. (goal.com)

Paríž Saint- Germain sa po včerajšom víťazstve 9:0 nad Troyes stal približne dva mesiace pred koncom Ligue 1 majstrom Francúzska. (goal.com)

Uznávaný tréner Fabio Capello si myslí, že Paulo Dybala z Juventusu Turín je najlepší mladý talent súčasnosti. (goal.com)

Fuchs, obranca Leicestru City prehlásil, že Bundesliga je oproti Premier League nudnou súťažou. (goal.com)

Tréner Manchestru United Louis Van Gaal si stále myslí, že aktuálny ročník môže skončiť pre Red Devils dobre. (goal.com)

Kormidelník Manchestru City Manuel Pellegrini deklaruje, že Citizens sa ešte nevzdali nádeje na anglický titul. (goal.com)

Arsene Wenger, manažér Arsenalu vyzýva svojich hráčov k tomu, že v Lige majstrov v Barcelone sa musia pokúsiť z nemožného urobiť možné. (goal.com)

Juan Mata predĺži kontrakt s Manchestrom United, iba ak sa koučom Red Devils po sezóne stane José Mourinho. (fichajes.net)

Hviezdny útok Barcelony MSN vraj nechce, aby klub kúpil nového útočníka. (fichajes.net)

Brazílsky bek Marquinhos by mal byť vytúženou posilou FC Barcelona do defenzívnych radov. (fichajes.net)

Španielsky krajný obranca Alvaro Arbeloa by mal v lete opustiť kráľovský Real Madrid. (fichajes.net)

Legendárny Francesco Totti sa vraj rozhodol s AS Rím rokovať o predĺžení svojho kontraktu. (fichajes.net)

Rakúsky obranca David Alaba je pripravený podpísať s Bayernom Mníchov novú zmluvu. (fichajes.net)

Brankár Galatasarayu Istanbul Fernando Muslera je v hľadáčiku viacerých tímov Premier League. (fichajes.net)

Ak sa Real Madrid pokúsi získať Javiera Hernandeza z Bayeru Leverkusen, bude si musieť pripraviť minimálne 23 miliónov eur. (fichajes.net)

Manuel Pellegrini z Manchestru City a Diego SImeone z Atlética Madrid sú favoritmi na nahradenie Arsena Wengera na lavičke Arsenalu. (fichajes.net)

Adnan Januzaj opustí Manchester United, ak ostane trénerom Diablov Louis Van Gaal. (fichajes.net)