Main Content

Ibrahimovič a Real Madrid? Nie nemožné!

piatok, 26. február 2016 13:03 | Autor: Timotej Gašper

Ibrahimovič a Real Madrid? Nie nemožné!
Ibrahimovič a Real Madrid? Nie nemožné! | zdroj: © TASR

Čoraz častejšie sa objavuje informácia, že hviezdny Zlatan v lete opustí parížsky Saint-Germain. Čo však ostáva otázne, je jeho nasledujúce pôsobisko, ktorým by mohol kľudne stať aj Madrid, informuje portál 90min.com.

"V lete sa budú diať veľké veci,“ odpovedal na otázku prestupu legendárny útočník. Aktuálne 34 ročný zakončovateľ PSG týmito slovami len potvrdil špekulácie o jeho plánovanom odchode z hlavného mesta Francúzska a futbalovým nadšencom prisľúbil niečo naozaj prekvapivé a nečakané.

Kvôli Ibrovmu veku si však netreba robiť veľké vyhliadky. Hlavné ponuky sa objavujú z Číny a tiež z americkej Major League Soccer. Dokonca sa do boja o švédsku hviezdu zapojil aj jeho bývalý klub, AC Miláno. Aby toho ale nebolo málo, Ibrahimovič sám flirtuje s myšlienkou vyskúšať si britskú Premier League, teda kým je vo forme.

V najbližších dňoch však treba dať na bok čínske peniaze a volanie legiend z USA, pretože na rade je veľký Real Madrid.

Podľa španielskeho novinára Eduarda Indu, Ibrahimović sám kontaktoval Zidanea s ponukou o spoluprácu. Autor špekulácie taktiež zdôraznil, že Zlatan kontaktoval priamo trénera, nie klub.

„Zlatan aj Zizou majú vo Francúzsku veľa spoločných priateľov, no tréner Realu sa na túto tému ešte nevyjadril,“ povedal v španielskej relácií Eduardo Inda.

Špekulácie ohľadom Zlatanovho príchodu na Santiago Bernabeu zosilneli najmä potom, čo sa začalo hovoriť o odchode Karima Benzemu. Zlatan má rešpekt, skúsenosti a stále dokáže strieľať neuveriteľné góly, no je otázne, či by si sadla aktuálna rodinná atmosféra Realu a svojská nálada švédskej futbalovej legendy.