Main Content

Ohlasy médií na Djokovičov triumf: Vládca Austrálie, zmenil dejiny

nedeľa, 31. január 2016 16:05 | Autor: TASR

Ohlasy médií na Djokovičov triumf: Vládca Austrálie, zmenil dejiny
Ohlasy médií na Djokovičov triumf: Vládca Austrálie, zmenil dejiny | zdroj: © TASR

Melbourne 31. januára (TASR) - Ohlasy médií na triumf srbského tenistu Novaka Djokoviča vo finále dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne:

iDnes.cz (ČR): "Djokovič poľahky zdolal Murrayho a šiestym titulom z Melbourne menil dejiny. V počte triumfov vyrovnal rekord domáceho Roya Emersona."

BBC (V.Brit.): "Novak Djokovič si poradil s Andym Murraym v troch setoch a po šiesty raz vyhral titul na Australian Open."

Daily Mail (V.Brit.): "Nezabudnuteľný Australian Open vyvrcholil spôsobom, aký sa dal očakávať. Novak Djokovič má šiestu trofej a Andy Murray ide v slzách domov opäť naprázdno."

Blic (Srb.): "Vládca Austrálie! Novak získal svoj šiesty titul v Melbourne. Djokovič neskrýval svoje prekvapenie z podpory, akú dostal od srbských fanúšikov."

La Gazzetta dello Sport (Tal.): "Zázračný Djokovič. Murray dal do zápasu celé svoje srdce, ale jednoducho nemohol nič spraviť proti monštruóznej hre súpera."

Bild (Nem.): "Djokovič je už rekordným kráľom Austrálie. Zverenec Borisa Beckera vybojoval svoj šiesty titul v Melbourne."